Research analist, cel bank en immuunmonitoring unit

Afdeling

Medische Microbiologie en Infectieprefentie

Werkomgeving

De afdeling Medische Microbiologie & Infectiepreventie is verantwoordelijk voor patiëntgebonden laboratoriumdiagnostiek, en onderwijs en onderzoek op het gebied van virologie, bacteriologie, mycologie en parasitologie. Het onderzoek vindt plaats in een zevental onderzoekslijnen. Ter ondersteuning van een nieuwe unit en ter uitbreiding van de unit Virologie en Immunologie zoeken we t.b.v. verschillende klinische studies met ingang van 1 augustus 2021 een research analist.

Functiebeschrijving

Wij zoeken een analist die in teamverband werkzaamheden uitvoert t.b.v. verschillende (COVID19) vaccin studies. Het gaat om de logistieke voorbereidingen van de studie, het opwerken en invriezen van bloedsamples (PBMC isoleren), het verwerken en invriezen van andere klinische materialen en zorgdragen voor een goede administratie. Daarnaast zal het team verantwoordelijk zijn voor de T cel analyses. Affiniteit met cellulair werk (kweken van verschillende typen cellen) en expertise met PBMC opwerken en het doen van T cel stimulaties en ELIspot assays zijn een pre.

Je werkt in teamverband; de werktijden variëren tijdens de delen van de studie wanneer bloedafnames plaatsvinden (mogelijk werkzaamheden tot de vroege avond). We zijn daarom op zoek naar teamplayers die flexibel en stressbestendig zijn. Dit is een tijdelijk project, op fulltime basis voor 36 uur per week.

Wat vragen wij

- Je bent in het bezit van het HLO diploma bij voorkeur op het gebied van de immunologie.
- Je hebt praktijkervaring met isolatie van PBMCs en het kweken van cellen.
- Je werkt accuraat en overzichtelijk.
- Je bent flexibel en stressbestendig.
- Je kunt plannen en organiseren.
- Je kunt goed samenwerken in teamverband.
- Je beschikt over een zelfreflecterend vermogen.
- Je bent oplossingsgericht en zelfstandig.
- Je levert een bijdrage aan het opzetten en in stand houden van het kwaliteitssysteem.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Wat bieden wij

Het betreft een dienstverband voor 1 jaar. Het salaris bedraagt maximaal € 3.280,- bruto per maand (schaal 7) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

prof. dr. Debbie van Baarle telefoonnummer 06 5513 2057
d.van.baarle@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 24 juni 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier