Medewerker Gebiedsbeheer

Afdeling

Bouw & Facilitair

Werkomgeving

Binnen de afdeling Bouw & Facilitair (B&F) van het UMCG zijn alle algemeen ondersteunende werkzaamheden ondergebracht in één organisatie. Wij zorgen voor ondersteuning van de kerntaken van het UMCG door het integraal aanbieden en leveren van duurzame producten en diensten op het gebied van huisvesting, gebouwen & infrastructuur en facilitaire services.
Vakmanschap, collegialiteit en klantgerichtheid zijn de begrippen die de verschillende relaties met onze belanghebbenden kenmerken. Wij reageren adequaat op ontwikkelingen in onze omgeving en nemen initiatief. Wij ontwikkelen onze organisatie door onze mensen te ontwikkelen.

Waarden van B&F
Eén van de drijfveren in de visie van het UMCG is: `Van mens tot mens, in alles wat we doen’, oftewel 'zie de mens!' Dat geldt ook voor B&F. We geven mensen het gevoel dat ze welkom zijn, behandelen mensen met respect en alles wat we doen, doen we met zorg en aandacht. Daarnaast zijn de volgende waarden specifiek voor ons belangrijk: integraal, transparant, gastvrij en initiatief.

Gebiedsbeheer
Het onderdeel Gebiedsbeheer is verantwoordelijk voor de reiniging van verpleegafdelingen, intensive care’s, patio’s en het operatiecentrum. In samenwerking met de verschillende disciplines die werken op de afdelingen, is Gebiedsbeheer verantwoordelijk voor randvoorwaarden voor optimale patiëntenzorg. Binnen één van de gebieden (o.a. verantwoordelijk voor de reiniging van de Patio) is een vacature voor de functie van medewerker Gebiedsbeheer voor 25 uur per week.

Functiebeschrijving

- Je verricht schoonmaakwerkzaamheden binnen een vastgesteld kwaliteitsniveau.
- Je stemt je werkzaamheden zoveel mogelijk af op de activiteiten van de afdeling.
- Verstoringen die buiten je bevoegdheden liggen, geef je door aan de teamleider.

Wat vragen wij

- Je beschikt over goede contactuele eigenschappen.
- Je bent zorgvuldig.
- Je bent klantgericht.
- Je kunt goed in teamverband werken.
- Je kunt goed samenwerken met andere disciplines op de afdeling.
- Je bent zeer flexibel.
- Je bent daadkrachtig en weet anderen positief te motiveren.
- Je bent bereid de deelcertificaten basis, desinfectie/protocollen te behalen.
- Je bent beschikbaar tussen 06.00 en 23.00 uur, gedurende 7 dagen per week.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Wat bieden wij

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 5 maanden en bij goed functioneren en werkaanbod behoort verlenging van de arbeidsovereenkomst of de omzetting naar een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Je startsalaris bedraagt € 1.831,- bruto per maand (schaal 2) op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Jacob van der Mei telefoonnummer 06 3162 3398
j.van.der.mei01@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 22 juni 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier