Leerling Algemeen Hartfunctielaborant bij het Hartcentrum

Afdeling

Hartcentrum

Werkomgeving

- het maken van ECG’s;
- het aansluiten van holters;
- het ondersteunen bij en uitvoeren van inspanningstesten.

Functiebeschrijving

Het Hartcentrum is één van de klinische afdelingen van het UMCG en bestaat uit de onderafdeling Cardiologie en de onderafdeling Thoraxchirurgie. Deze twee onderafdelingen werken intensief samen bij de behandeling van hartpatiënten. Het Hartcentrum beschikt over meerdere verpleegafdelingen, een coronary care, een afdeling Hartkatheterisatie, een polikliniek, een afdeling Echocardiografie, een afdeling Pacemaker/ICD en een afdeling ECG-diagnostiek.

Binnen de afdeling ECG-diagnostiek worden voor de patiëntenzorg en research diverse onderzoeken verricht, zoals ECG, holteranalyse, ergometrie en VO2-max onderzoeken. Binnen de afdeling Echocardiografie worden echo’s van het hart gemaakt. De pacemakerafdeling houdt zich bezig met implantatie en controle van zowel pacemakers als ICD’s. Het betreft hier voornamelijk patiënten van cardiologie en thoraxchirurgie, maar ook patiënten van andere disciplines en organisaties.

Wat vragen wij

- Een HBO werk- en denkniveau en/of MBO-4 opleiding.
- Een havo of vwo diploma.
- De bereidheid om de landelijke opleiding tot hartfunctielaborant te volgen.
- Patiëntgerichtheid en patiëntvriendelijkheid.
- Affiniteit met computers.
- Analytisch vermogen en accuratesse.
- Stressbestendigheid en efficiënt kunnen werken.
- Goede contactuele vaardigheden.
- Een goede teamspeler.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur binnen de afdeling ECG-diagnostiek voor de periode van de opleiding tot algemeen hartfunctielaborant (twee jaar). Afhankelijk van de beschikbare opleidingsplekken kun je na afronding van de opleiding tot algemeen hartfunctielaborant solliciteren op een opleidingsplaats tot gespecialiseerd hartfunctielaborant.

Naast een volledig betaalde opleiding bedraagt het salaris tijdens de opleiding maximaal € 2.839,- bruto per maand (schaal 5). Het salaris voor een algemeen hartfunctielaborant bedraagt maximaal € 2.979,- bruto per maand (schaal 6), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden, die we graag in een gesprek toelichten. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Petronella van Essen telefoonnummer 06 5525 6744

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 27 juni 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn op 5 juli 2021. Je ontvangt voor 1 juli bericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Digitaal sollicitatieformulier