Verpleegkundigen MensEnWerk Flex

Afdeling

Centraal Poolbureau

Werkomgeving

Het UMCG is een boeiende en dynamische werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Wanneer je werkt via MensEnWerk Flex kan je op verschillende afdelingen in het UMCG en UMCG Beatrixoord komen te werken. Op deze manier kan je kijken en ervaren waar je interesses liggen en waar jij je verder in zou willen ontwikkelen. Opleiden en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke speerpunten binnen MensEnWerk.

Klik hier voor meer informatie over de verpleegkundigen van het UMCG.

Functiebeschrijving

Omdat je op verschillende afdelingen ingezet kunt worden, krijg je ook te maken met verschillende taken en verantwoordelijkheden. Je werkt intensief samen met diverse collega's. Uiteraard staat een optimale verzorging en behandeling van de patiënten voorop. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van verpleegkundige zorg en je hebt oog voor de individuele behoeften van de patiënt.

Wat vragen wij

- MBO-V en/of HBO-V diploma.
- BIG geregistreerd.
- Minimaal 24 uur per week inzetbaar.
- Bereid om op verschillende afdelingen met verschillende specialismen te werken.
- Minimaal een half jaar stage- of werkervaring in een ziekenhuis.

Je bent flexibel, zelfstandig en hebt aanpassingsvermogen om te kunnen samenwerken in wisselende teams. Als flex verpleegkundige sta je stevig in je schoenen en heb je een proactieve werkhouding. Verder is het belangrijk dat je snel kennis en informatie kunt opnemen en je handelingen daarop kunt afstemmen.

Wat bieden wij

- Een uitdagende werkplek met volop kansen voor opleidingen en trainingen.
- Je kan solliciteren op de interne vacatures van het UMCG.
- Een inwerkperiode op maat.
- Een 0- uren contract met de mogelijkheid om na 12 gewerkte maanden vaste uren te claimen.

Het salaris bedraagt maximaal € 3.280,- bruto per maand (schaal 7) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Anita Koers-Koppes of Marianne van der Veen-Lubben telefoonnummer (050) 361 1601

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 27 oktober 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. Sollicitaties worden tussentijds in behandeling genomen. Het kan dus zijn dat je voor de sluitingsdatum al bericht ontvangt of je wel of niet uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Digitaal sollicitatieformulier