Manager financiële administratie Poliklinische Apotheek UMCG

Afdeling

Poliklinische Apotheek UMCG

Werkomgeving

Ons enthousiaste apotheekteam van bestaat uit 27 apothekersassistentes, 2 kwaliteitszorgmedewerkers, 2 financieel administratieve medewerkers, een farmaceutisch consulent, een farmaceutisch manager, 4 ondersteunend medewerkers en 7 apothekers. Gezamenlijk werken wij aan een optimale kwaliteit van zorgverlening waarbij collegialiteit en klantgericht werken speerpunten zijn.

Als medewerker van de apotheek ben je in dienst van de Groninger Apotheken Groep BV. De Groninger Apotheken Groep BV is een organisatie die medewerkers beschikbaar stelt voor de Poliklinische Apotheek UMCG. Organisatorisch valt de apotheek als onderafdeling onder de afdeling Klinische Farmacie en Farmacologie van het UMCG.

Functiebeschrijving

In verband met de groei van de organisatie zijn wij op zoek naar een manager financiële administratie. In deze rol geef je sturing aan het team, op dit moment bestaande uit twee personen, dat verantwoordelijk is voor de volledige financiële administratie binnen de poliklinische apotheek. Tevens heb je een intensieve samenwerking met de apothekers van de poliklinische apotheek en het unithoofd om de gestelde financiële doelstellingen te monitoren en te behalen. Je legt verantwoording af aan het hoofd van de apotheek.

Je bewaakt de uitvoering van financiële keuzes van de besluitvorming en voorziet het management van de benodigde rapportages en informatie. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de crediteurenadministratie van het UMCG en de controller van de afdeling. Om deze functie succesvol uit te voeren ben je in staat om zelfstandig te werken. Je bent proactief, resultaatgericht en je beschikt naast een groot verantwoordelijkheidsgevoel over een kritische en analytische/cijfermatig inzicht.

Als poliklinische apotheek leveren wij specialistische farmaceutische zorg voor patiënten na een ziekenhuisopname of een polikliniekbezoek. Daarnaast leveren wij de geneesmiddelen die overgeheveld zijn naar het ziekenhuisbudget, de oncolytica, groeihormonen, TNF-alfa remmers, HIV-middelen en de IVF middelen. Ook hebben wij twee satellietapotheken op de poli Oogheelkunde en de poli Voorplantingsgeneeskunde.

Wij bieden een afwisselende uitdagende baan in een dynamische omgeving van een groeiende organisatie binnen het UMCG.

Wat vragen wij

- Een relevante opleiding op HBO niveau in de richting van Bedrijfseconomie of Finance & Control.
- Aantoonbare leidinggevende capaciteiten.
- Ervaring met het inrichten van werkprocessen.
- Communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
- Teamplayer.
- Flexibiliteit.
- Ervaring in de zorg en in het bijzonder binnen de farmacie is een pre.
- Ervaring met CGM-apotheek, Finzorg, Excel, Office is een pre.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Wat bieden wij

Een dynamische werkomgeving waar een dag nooit hetzelfde is in een grote, nieuwe en moderne apotheek die is voorzien van een medicatierobot en continu groeit door verdere uitbreiding van de dienstverlening. We hebben een organisatiestructuur met korte lijnen.

Het betreft een jaarcontract voor 32-36 uur (uren in overleg), met uitzicht op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Apotheken schaal 9 (min. € 2.724,- / max. € 3.815,- bruto per maand).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Trea Keizer telefoonnummer (050) 361 0711

Dagmar Appeldoorn-Dubois telefoonnummer (050) 361 0711

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 9 mei 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier