Beheerder Technische Informatie/technisch tekenaar

Afdeling

Bouw & Facilitair

Werkomgeving

Binnen de afdeling Bouw & Facilitair van het UMCG zijn alle algemeen ondersteunende werkzaamheden ondergebracht in één organisatie. Wij zorgen voor ondersteuning van de kerntaken van het UMCG door het integraal aanbieden en leveren van duurzame producten en diensten op het gebied van huisvesting, gebouwen & infrastructuur en facilitaire services. Vakmanschap, collegialiteit en klantgerichtheid zijn de begrippen die de verschillende relaties met onze belanghebbenden kenmerken. Wij reageren adequaat op ontwikkelingen in onze omgeving en nemen initiatief. Wij ontwikkelen onze organisatie door onze mensen te ontwikkelen.

Waarden van Bouw & Facilitair
Eén van de drijfveren in de visie van het UMCG is: `Van mens tot mens, in alles wat we doen’, oftewel 'zie de mens!' Dat geldt ook voor Bouw & Facilitair. We geven mensen het gevoel dat ze welkom zijn, behandelen mensen met respect en alles wat we doen, doen we met zorg en aandacht. Daarnaast zijn de volgende waarden specifiek voor ons belangrijk: integraal, transparant, gastvrij en initiatief.

Afdeling
Technisch beheer is een dynamische werkomgeving met verschillende onderafdelingen, waarbinnen ca. 80 collega’s werkzaam zijn. Samen zijn we verantwoordelijk voor alle activiteiten die van essentieel belang zijn voor de bedrijfsvoering van het totale UMCG. Dit omvat de instandhouding, verbetering, optimalisatie van de installaties, infrastructuur, gebouwen, terreinen, niet-medische apparatuur en losse inrichting.

Binnen de afdeling Technisch Beleid is het Technisch Informatie Centrum (TIC) een belangrijk onderdeel. Het TIC bevat veel en belangrijke technische, bouwkundige en huisvestings-gerelateerde informatie ten behoeve van het gehele UMCG. Binnen deze afdeling is plaats voor een nieuwe collega als beheerder Technische Informatie/technisch tekenaar. In deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het beheren, muteren en ontsluiten van deze informatie. Dit is een zeer belangrijke taak wetende dat het UMCG aan de vooravond staat van een midlife update van veel van haar vastgoed.

Functiebeschrijving

Beheren Technische Informatie
- Je beheert technische informatie in de daarvoor bestemde systemen. Je geeft deze technische informatie uit, adviseert op tekentechnisch gebied en na de beoordeling van aan jou aangeleverde informatie op verwerkbaarheid en beheerbaarheid, verwerk/ archiveer je deze.
- Een belangrijke taak in deze functie is de check op compleetheid en (tekentechnische) kwaliteit van de aangeboden informatie, naar aanleiding van bijvoorbeeld uitgevoerde mutaties.
- Voor het beheer van informatie draag je zorg voor de, aan de uitvoerder te verstrekken, kwaliteitseisen en UMCG standaarden in de vorm van bijvoorbeeld een handboek (BIM/CAD) en tekentechnische voorschriften.

Tekeningrevisie
- Daar waar nodig voer je zelf ook revisie aan tekeningen (B/E/W) uit of draag je zorg voor de uitbesteding daarvan.
- Je bent eigenaar van de tekentechnische standaarden in het UMCG en zorgt ervoor dat deze actueel zijn.

Beheren systemen en applicaties
- Het beheer van de applicaties en systemen binnen het TIC valt onder jouw verantwoordelijkheid. Dit is inclusief het verstrekken en muteren van gebruikersrechten. Daar waar nodig geef je instructie en uitleg aan gebruikers.

Begeleiding medewerkers
- Binnen het TIC zijn afwisselend en tijdelijk UMCG collega’s werkzaam vanuit een re-integratietraject, hiervoor verzorg je een deel van de begeleiding.

Wat vragen wij

- Je hebt minimaal een opleiding op MBO-niveau en actuele vaardigheid als tekenaar op één of meerdere technisch (B/E/W) gebieden.
- Je hebt kennis van en actuele ervaring met Stabicad, Autocad, Revit, BIM.
- Je hebt kennis van en ervaring met (digitale) archiveringssystemen.
- Je kunt goed samenwerken.
- Je bent flexibel, klantgericht en je hebt gevoel voor een ziekenhuisorganisatie.
- Je bent vaardig in het organiseren van werkzaamheden.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheid in woord en geschrift.
- Je bent proactief en hebt relativerend vermogen.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een fulltime arbeidsovereenkomst (36 uur per week), in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 3.280,- bruto per maand (schaal 7) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Johan Dijkstra telefoonnummer (050) 361 3344

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 28 april 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier