Verloskundige, Verloskundige Stadspraktijk

Afdeling

Verloskundige Stadspraktijk

Werkomgeving

- Je biedt verloskundige zorg: prenataal, nataal en postnataal.
- Je werkt nauw samen met partners in de keten van de verloskundige zorg.
- Begeleiden van studenten kan tot de mogelijkheden behoren.

Functiebeschrijving

De Stadsprakijk Verloskundigen Groningen (Stadspraktijk) is een grote praktijk met een brede deskundigheid. Onze hoofdlocatie bevindt zich op Poortweg 12 in het UMCG op de locatie van het Centrum voor Zwangeren. Daarnaast hebben we 2 spreekuurlocaties in Reitdiep en in Helpman.

We zoeken een enthousiaste en gedreven verloskundige die ons team wil komen versterken! We werken in een team van 5 verloskundigen. Er is maandag t/m vrijdag een eigen kraamvisitedienst. We werken alle werkdagen met een praktijkassistente. In totaal hebben wij als praktijk ongeveer 450 zorgeenheden op jaarbasis. De Stadspraktijk heeft ook een eigen echopraktijk voor obstetrische echo’s en prenatale screening. Wij werken mee aan verschillende onderzoeken en participeren actief in regionale projecten en werkgroepen op het gebied van geboortezorg. Aangezien we een opleidingspraktijk zijn, begeleiden we met regelmaat studenten van de Academie voor Verloskunde. Zwangeren die bij de Stadspraktijk komen voor zorg zijn afkomstig uit de stad Groningen en/of omliggende dorpen.

Wat vragen wij

- Een afgeronde opleiding tot verloskundige en registratie in het BIG-register. Ook verloskundigen die binnenkort de opleiding afronden, worden van harte uitgenodigd te reageren.
- Ingeschreven in het kwaliteitsregister van de beroepsgroep, of bereidheid dit te doen.

De Stadspraktijk voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

Je werkt bij de Stadspraktijk in loondienst tot 31-12-2021 (32 - 36 uur per week), met mogelijkheid tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid. Het salaris bedraagt maximaal € 4.615, - bruto per maand (schaal 10, CAO-UMC) afhankelijk van opleiding en relevante ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Wij werken met een eigen dienstauto + verlostas. Veel kosten, zoals voor pensioenopbouw, verzekeringen en opleiding worden door de Stadspraktijk gedragen. Daarnaast biedt de Stadspraktijk 8% vakantietoeslag, en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Yvette Galliard telefoonnummer (050) 361 0500
y.galliard@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 25 april 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier