Technisch Applicatiebeheerder

Afdeling

IM-MIT, Applicaties en Data, Applicatiemanagement

Werkomgeving

Medische Informatie Technologie (MIT) is een servicegerichte organisatie die een volledig ICT producten en diensten portfolio levert aan de ruim 13.000 medewerkers van het UMCG. IM-MIT bestaat uit o.a. Applicaties en Data, Infrastructuur en Diensten en Medische Technologie. IM-MIT beheert een omvangrijke en complexe infrastructuur verspreid over meerdere datacenters. IM-MIT is ervoor verantwoordelijk dat deze infrastructuur 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar is. “Bouwen aan de toekomst van gezondheid” is de missie van het UMCG. Het realiseren van deze missie resulteert in een grote vraag naar ICT faciliteiten. Aan IM-MIT de uitdaging om deze grote vraag op maat, op tijd en kosteneffectief te leveren.

Functiebeschrijving

Binnen het team Applicatiemanagement bent je verantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van technisch applicatiebeheer. Wij verwachten daarin onder andere:
- (pro)actief beheren van applicaties binnen de ketens op diverse platformen;
- zowel uitvoerend als regie voerend applicatiebeheer;
- begeleiden en afhandelen van incidenten;
- voorbereiden, begeleiden en implementeren van releases;
- onderhouden van overlegstructuren met (vertegenwoordigers van) interne klanten;
- onderhouden van overlegstructuren binnen MIT;
- deelname aan bereikbaarheidsdiensten in het kader van incidentafhandeling buiten kantooruren.

Wat vragen wij

- Minimaal HBO opleiding en overeenkomstig werk- en denkniveau.
- Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
- Uitstekende communicatieve, sociale en organisatorische vaardigheden.
- Kennis van en ervaring met Microsoft Windows Server, zowel cliënt als web applicaties, Microsoft Windows SQL Server, SQL, powershell en ITIL.
- Kennis van en ervaring met monitoring tools is een pre.
- Kennis van en ervaring met Agile/Scrum en DevOps is een pre.
- Affiniteit met informatiebeveiliging en privacy is een pre.
- Je bent stressbestendig en neemt graag het initiatief.
Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een schakel in de complexe zorgverlening die het UMCG biedt. Je begrijpt dat jouw handelen direct gevolgen heeft voor de veiligheid van de patiënt en neemt hiervoor jouw verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij

Een fulltime contract (36 uur per week). Het salaris bedraagt maximaal € 4.200,- bruto per maand (schaal 9) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Stefan Bossinga telefoonnummer 06 5525 6856
s.g.bossinga@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 18 april 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier