AIOS Cardiothoracale Chirurgie

Afdeling

Hartcentrum

Werkomgeving

De afdeling Cardiothoracale Chirurgie van het Hartcentrum is onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Het Hartcentrum bestaat uit de verpleegafdelingen Cardiologie en Cardiothoracale Chirurgie (totaal 80 bedden), de Hartbewaking (12 bedden), de Hartcatheterisatie, de functieafdeling en de polikliniek. Het operatiecomplex van de Cardiothoracale Chirurgie bestaat uit 4 operatiekamers. Op jaarbasis worden circa 1.600 thoraxchirurgische ingrepen verricht. Het Hartcentrum werkt nauw samen met de Intensive Care organisatie, waar de patiënten veelal postoperatief verblijven.

Functiebeschrijving

De duur van de opleiding bedraagt 5,5 jaar. De opleiding is modulair opgezet met de mogelijkheid van een verdiepingsstage. Wetenschappelijke ontplooiing wordt gezien als onderdeel van de opleiding. Er is een nauwe samenwerking met het Medisch Spectrum Twente waarbij stages en of uitwisselingen onderdeel zullen zijn.

Functiebeschrijving
- Je wordt arts in opleiding tot specialist Cardiothoracale Chirurgie.
- Je participeert in bereikbaarheidsdiensten en verricht wetenschappelijk onderzoek.

Wat vragen wij

- Een enthousiaste afgestudeerde basisarts (BIG geregistreerd) met aantoonbare belangstelling voor cardiothoracale chirurgie.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Het salaris bedraagt maximaal € 5.037,- bruto per maand (schaal 11A) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Lees hier meer over het wonen en werken in Groningen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dr. Gianclaudio Mecozzi telefoonnummer (050) 361 3238
g.mecozzi@umcg.nl
prof. dr. Massimo Mariani
m.mariani@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 22 april 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier