Instrumentatietechnicus Medische Technologie

Afdeling

IM-MIT: Informatie Management

Werkomgeving

Medische Technologie (MT) is onderdeel van Medische- en Informatie Technologie (MIT), en ondersteunt het primaire proces bij de toepassing van medische technologie in de breedste zin van het woord. Om deze kerntaken te kunnen uitvoeren is MT ingedeeld in drie teams: Beeldvormende Apparatuur, Laboratorium- en Sterilisatie Apparatuur en Medische- en IT Apparatuur, elk met eigen specifieke kennis. Daarnaast is de 'Medische Hulpmiddelen Service' een onderdeel van MT. De teams worden voor de uitvoering van hun taken ondersteund door het frontdesk.

Binnen het team Laboratorium en Sterilisatie Apparatuur (MLS) is een vacature ontstaan voor een instrumentatietechnicus.

Functiebeschrijving

Als instrumentatietechnicus ben je verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van laboratoriumapparatuur. Het ene moment sleutel je aan een bloedcelteller en het andere moment assisteer je in de kalibratie van temperatuurloggers. Soms zijn je handen vet van het reviseren van vacuümpompen en het volgende moment sta je in een steriel laboratorium in een witte jas een complex analyse apparaat te repareren. Het volgen van protocollen is onderdeel van je werk en technische vraagstukken vragen soms om een creatieve oplossing. Verder bestaan je werkzaamheden uit repareren, kalibreren en adviseren. Na een gedegen inwerkperiode, onder begeleiding van ervaren collega’s, deel je de verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van verschillende laboratoria in het ziekenhuis.
Teamwork en zelfstandig kunnen werken wisselen elkaar af.

Wat vragen wij

Wij zijn op zoek naar een technicus met het volgende profiel:
- Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur fijn mechanische techniek, werktuigbouw of mechatronica.
- Je bent proactief, oplossings- en resultaatgericht.
- Je bent klantgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden.
- Je bent een teamspeler maar kunt ook goed zelfstandig functioneren.
- Je bent leergierig en kunt je kennis inzetten om de laboratoria te ondersteunen in de continuïteit en ontwikkeling.
- Je bent bereid om aanvullende technische trainingen te volgen.
- Je bent bereid om mee te draaien in bereikbaarheidsdiensten.

Wat bieden wij

Een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week, in een prettig team en met ruimte om veel nieuwe kennis op te doen. Het betreft een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast contract. Het salaris bedraagt maximaal € 3.280,- bruto per maand (schaal 7) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Paul de Vries telefoonnummer 06 2564 6622
p.de.vries01@umcg.nl
Harold de Bruin telefoonnummer 06 3162 3255
h.g.de.bruin@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 14 maart 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier