GZ-psycholoog/Neuropsycholoog

Afdeling

Universitair Centrum Ouderengeneeskunde

Werkomgeving

Het Universitair Centrum Ouderengeneeskunde (UCO) is sinds 12 jaar een in de volle breedte van patiëntenzorg betrokken onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Aan dit academisch centrum zijn internisten-ouderengeneeskunde/klinisch geriaters, verpleegkundig consulenten, verpleegkundig specialisten, een neuroloog, een ouderenpsychiater, neuropsychologen, een geriatrie fysiotherapeut en diverse wetenschappers verbonden.

De ouderengeneeskunde wordt poliklinisch en klinisch uitgeoefend. Daarnaast is er een multidisciplinair (geheugenteam) overleg in samenwerking met de afdelingen Neurologie, Ouderenpsychiatrie & Neuropsychologie, onderdeel van het Alzheimer Centrum Groningen (ACG), de osteoporose polikliniek en de val(poli)kliniek.

Functiebeschrijving

- Verrichten van neuropsychologische diagnostiek, verslaglegging en terugkoppeling, bij oudere patiënten die naar het ACG of naar het UCO zijn verwezen.
- Deelnemen aan diverse multidisciplinaire overleggen.
- Verzorgen van psycho-educatie en kortdurende behandel, danwel ondersteunende trajecten voor patiënten en naasten.
- Scholing geven aan andere disciplines.
- Een bijdrage leveren aan lopende wetenschappelijke studies.

Wat vragen wij

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ervaren GZ-psycholoog ter versterking van onze vakgroep Neuropsychologie binnen het UCO. Onze vakgroep bestaat uit twee GZ-psychologen en een psychodiagnostisch medewerker. We werken nauw samen met collega’s van de afdeling Neurologie. Ook leiden we regelmatig masterstudenten Neuropsychologie op in klinische- en wetenschapsstages.

Dit vinden we belangrijk:
- Een afgeronde universitaire studie tot psycholoog.
- In bezit van BAPD (basis aantekening psycho diagnostiek).
- Zo mogelijk een BIG registratie als GZ psycholoog, dan wel bereid om de opleiding te volgen.
- Kennis van- en ervaring met neuropsychologie.
- Ervaring in de ouderenzorg.
- Affiniteit met de complexe interacties tussen somatiek, psyche en cognitie.
- Kennis van de zorgomgeving en andere disciplines.
- Goede communicatieve (mondelinge en schriftelijke) en sociale vaardigheden.
- Goede contactuele eigenschappen.
- Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig, als in teamverband werken.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie samen met een collega GZ-psycholoog in een dynamisch multidisciplinair team binnen een hoog specialistisch centrum. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 5.383,- bruto per maand (schaal 11) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Fijanne Strijkert telefoonnummer (050) 361 8361

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 21 maart 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier