C# Software Ontwikkelaar

Afdeling

Hartcentrum

Werkomgeving

- HBO denk- en werkniveau, bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie en een relevante opleiding.
- Kennis van C# en van de Microsoft omgevingen zoals TFS/Integration Manager/SQL/Visual Studio.
- Gedrevenheid om kennis en vaardigheden uit te breiden qua vak inhoud en organisatie.
- Flexibel en communicatief vaardig.
- Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
- Ervaring met protocollen zoals HL7 en DICOM is een pre.

Functiebeschrijving

Het Hartcentrum is één van de klinische afdelingen van het UMCG en bestaat uit de onderafdeling Cardiologie en de onderafdeling Cardiothoracale Chirurgie. Deze 2 onderafdelingen werken intensief samen bij de behandeling van hartpatiënten. Het Hartcentrum beschikt over meerdere verpleegafdelingen, een Coronary Care, een afdeling Hartkatheterisatie, een polikliniek, een functieafdeling en een decentrale ICT afdeling.

Het takenpakket van de decentrale ICT afdeling bestaat, naast beheer en ondersteuningstaken, ook uit het inrichten en testen van applicaties, realiseren en onderhouden van koppelingen met het EPD, alsmede het ontwikkelen, testen en onderhouden van afdelingsspecifieke software. De decentrale ICT afdeling van het Hartcentrum bestaat momenteel uit 4 personen. In samenwerking met de centrale UMCG-ICT organisatie wordt de afdeling uitgebreid waarbij het doel is een team te formeren die de sturende schakel is tussen het primaire proces en alle benodigde ICT-faciliteiten.

De diversiteit van taken vraagt van de ICT'ers veel flexibiliteit om snel te kunnen inspelen op vragen/verstoringen, gevoel voor de organisatie om verschillende belangen tegen elkaar te kunnen afwegen en bovenal verantwoordelijkheidsgevoel om kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Wat vragen wij

Een fulltime arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (36 uur per week). Het salaris bedraagt maximaal € 4.615,- bruto per maand (schaal 10) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Wat bieden wij

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:
- dr. Jaap Haaksma, hoofd decentrale ICT, telefoonnummer: 06 3162 3264
- Jan Peter Busman, ICT specialist, telefoonnummer: 06 5354 2253
- Jan-Walter Benjamins, ontwikkelaar, telefoonnummer: (050) 361 9388

Meer informatie

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 7 maart 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier