Student voor communicatie bij de vernieuwing van het Skills Center UMCG

Afdeling

Stage, afstuderen en scriptie

Werkomgeving

We zoeken naar een student die ons kan helpen met het vormen van een ‘stem’ en ‘beeld’ voor het Skills Center, passend bij de klant. Hiervoor moet je eerst analyseren: Wie is de klant? Wat wil deze klant? Welk beeld heeft de klant van de mogelijkheden en dienstverlening? Welke toon gebruiken we? Daarnaast willen we een nieuwe missie en visie formuleren.
Wil jij voor ons een gedegen communicatie- en/of marketingplan ontwikkelen dat past bij Skills Center 2.0?

Functiebeschrijving

Het Skills Center is het simulatiecentrum voor de hele noordelijke regio en verzorgt de opleidingen en het onderwijs van medewerkers van het UMCG. Van verpleegkundige in opleiding tot volledige teams medisch specialisten. Daarnaast ondersteunen onze simulatie/CRM-experts op de afdeling met het verbeteren van de kwaliteit van zorg en de patiëntveiligheid. Ook vindt er bij ons onderzoek plaats naar nieuwe simulatie- en behandeltechnieken.

Probleemschets
Het Skills Center staat aan de vooravond van een vernieuwingsslag:
- Het Skills Center krijg begin 2021 een nieuwe ingang voor klanten, met gevolgen voor ontvangst en routing.
- We gaan onze lobby opnieuw inrichten met werkplekken, een stamtafel en ‘treincoupes’.
- Er komt een nieuwe website (eerste versie januari 2021).
- We gaan werken aan nieuwe dienstverlening voor het gecontroleerd uitlenen van simulatoren aan afdelingen.
- We willen onze bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek beter zichtbaar maken (op website, in onze communicatie en in het Skills Center).

Wat vragen wij

Voor deze afstudeeropdracht zijn naast de kennis en vaardigheden uit je studie de volgende kenmerken en eigenschappen van belang:
- Je volgt een HBO of WO opleiding in Communicatie of Marketing.
- Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden die je naar gelang het contact op een correcte wijze gebruikt.
- Je bent creatief en hebt frisse ideeën, ook binnen gestelde kaders.
- Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden.
- Je bent ambitieus en wilt graag nieuwe dingen leren.
- Je vindt het leuk om samen te werken en anderen enthousiast te maken.

Wat bieden wij

- Een stageovereenkomst met het UMCG.
- Goede begeleiding in het UMCG.
- Een wetenschappelijke werkomgeving.
- Nestor: een omgeving speciaal voor afstudeerders met informatie, links, tips & trics die je kunnen helpen tijdens je afstudeerperiode in het UMCG.

Goed om te weten: vanwege de Covid-19 situatie werk je grotendeels vanuit huis aan deze (afstudeer)opdracht en voer je alleen in goed overleg met de opdrachtgever bepaalde taken in het UMCG uit.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

afstuderen@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. Genoemde uiterste reactiedatum in het vacatureoverzicht is niet van toepassing op deze vacature. De vacature blijft op de website staan totdat een geschikte student is gevonden voor deze opdracht.

Digitaal sollicitatieformulier