Regieverpleegkundige Chirurgie J2VA

Afdeling

Chirurgie

Werkomgeving

Op de verpleegafdeling J2 (Traumachirurgie) worden patiënten opgenomen die een behandeling nodig hebben van een traumatisch letsel. Deze letsels kunnen onder andere het gevolg zijn van een verkeersongeval, geweld, sport en door ongelukken in en om huis. De doelstelling van de afdeling is het bieden van kwalitatief goede zorg. Hierbij ontvangt de patiënt een goede behandeling van het letsel maar zo nodig ook (een 1e) begeleiding in het verwerken van het trauma. Binnen het team van J2 kan je rekenen op een warm welkom, een gezellige sfeer en steun van collega’s. Elke dag is er ruimte voor het bespreken van de bijzonderheden op die dag. Daarnaast zijn er diverse aandachtsgebieden waarin ze zich kunnen ontwikkelen en specialiseren, bijvoorbeeld: EBP, kwaliteitszorg, familieparticipatie, management etc.

Functiebeschrijving

Wij zoeken een regieverpleegkundige die dicht bij de patiëntenzorg staat en op een coachende manier medewerkers kan aansturen en ondersteunen. Een persoon die in staat is samen met het team afdelingsdoelen te realiseren en (mede) uitvoering kan geven aan het (kwaliteits)beleid van de afdeling Chirurgie. De volgende taken vallen onder de functie van regieverpleegkundige op verpleegafdeling J2:
- Regie voeren over het zorgproces, kwaliteitszorg, zorgvernieuwing en professionalisering van de verpleegkundige discipline.
- Het bijhouden van expertise in de uitvoering van zorg, onder andere door zorg te dragen voor multi- en interdisciplinaire samenwerking in de verpleegkundige zorg.
- Het geven van operationele sturing, toezicht houden op het verpleegkundig zorgproces en de uitvoering daarvan.
- Op een correcte manier uitvoering geven aan het beleid van de afdeling Chirurgie en er op toezien dat dit beleid op een juiste wijze wordt uitgevoerd.
- Het coachen van (senior) verpleegkundigen en zorg/voedingsassistenten.
- Het initiëren van en bijdragen aan de ontwikkeling van standaardprocedures (protocollen, richtlijnen en standaarden) voor verpleegkundige en multidisciplinaire zorg.

Wat vragen wij

- Je hebt een verpleegkundige opleiding op HBO-niveau en bent BIG geregistreerd.
- Je bent initiatiefrijk, stressbestendig en flexibel.
- Je bent analytisch en in staat overstijgend te denken.
- Je bent ondernemend, energiek en hebt verrassende oplossingen voor problemen.
- Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
- Je bent in staat tot het geven en ontvangen van positieve feedback.
- Ervaring als seniorverpleegkundige of vergelijkbare functie, strekt tot aanbeveling.
- Je ziet problemen en moeilijkheden als kansen voor goede acties en stelt dan ook verbeteringen voor.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 28-36 uur per week. Datum van ingang: in overleg. Het salaris bedraagt maximaal € 3.712,- bruto per maand (schaal 8B) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Tijdens avond- en nachtdiensten kun je parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met vijf P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer twee collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Kandidaten worden van harte uitgenodigd om een dag mee te lopen. Neem hiervoor contact op met één van de contactpersonen.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met:
- Kim Post, hoofdverpleegkundige J2VA, telefoonnummer: (050) 361 9131 of (050) 361 6161 en vragen naar zoemer 41972
- de regieverpleegkundigen J2VA, telefoonnummer: (050) 361 6161 en vragen naar zoemer 43286

Meer informatie

Solliciteren

Voel jij je uitgedaagd? Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 6 december 2020. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier