Verpleegkundige afdeling Obstetrie

Afdeling

Obstetrie & Gynaecologie

Werkomgeving

De afdeling Obstetrie beschikt over 32 bedden, 6 verloskamers en 16 wiegen. Deze zijn verdeeld over 2 verpleegafdelingen:
- de verloskamers, L3VA, met de Obstetrische High Care unit;
- de Kraamafdeling, K3VA, met ook een aantal wiegen voor zieke zuigelingen.
De beide afdelingen zijn recent verbouwd en op 2 verloskamers staat een vast bevalbad. Er is een aantal obstetrische high care kamers waar de zieke zwangeren en kraamvrouwen worden opgenomen en bewaakt kunnen worden.

Jaarlijks vinden er circa 1.500 bevallingen plaats, de meeste met een tweede- of derdelijnsindicatie. Daarnaast vinden er ook poliklinische bevallingen plaats. Je werkt in een omgeving waar (hoog)complexe zwangerschappen en bevallingen aan de orde van de dag zijn. Op onze verloskunde afdeling kan een stabiele situatie heel snel veranderen in een acute, levensbedreigende situatie. Dat vraagt heel wat van je als obstetrieverpleegkundige en vaak is het hollen of stilstaan.

Het team van L3VA bestaat uit obstetrieverpleegkundigen, (senior)verpleegkundigen, regieverpleegkundigen en zorgassistenten. We werken nauw samen met de verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen en andere specialismen. Jezelf blijven ontwikkelen is leuk en zinvol. Daarom werken we met aandachtsgebieden en geven we volop ruimte voor scholing of bijvoorbeeld symposium bezoek. Tevens is er ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. We zijn als multidisciplinair team actief in het trainen van acute situaties. We zijn een team, niet alleen omdat we met elkaar werken, we zijn een team omdat we elkaar respecteren, vertrouwen en als het er op aan komt er voor elkaar zijn.

Functiebeschrijving

In soms acute en levensbedreigende situaties lever je, samen met andere disciplines, verpleegkundige begeleiding en zorg aan moeder, partner en kind.

Wat vragen wij

- Een enthousiaste, BIG geregistreerde, MBO of HBO verpleegkundige, bij voorkeur in het bezit van de vervolgopleiding Obstetrieverpleegkundige.
- Je bent flexibel en derdelijns zorg zie je als een uitdaging.
- Integriteit en betrouwbaarheid zijn voor jou vanzelfsprekend.
- Je daadkracht en eigen inbreng worden gewaardeerd.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een arbeidsovereenkomst voor 28,8 - 36 uur per week. Het salaris bedraagt maximaal € 3.280,- bruto per maand (schaal 7) of maximal € 3.505,- bruto per maand (schaal 8A, senior verpleegkundige), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Neem voor meer informatie over de functie contact op met:
- Ria Storteboom, hoofdverpleegkundige Verloscentrum & Kraamafdeling, telefoonnummer: 06-5272 4116 of intern 46971
- Regieverpleegkundige L3VA, telefoonnummer: 06-3162 3120 of intern: 46471

Bekijk voor meer inspiratie ook ons Instagramaccount!

Meer informatie

Solliciteren

Wil jij ook iedere dienst uitgedaagd worden om alles uit je vak te halen? Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 6 december 2020. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier