Medewerker administratie bij UMCG Ambulancezorg

Afdeling

UMCG Ambulancezorg

Werkomgeving

UMCG Ambulancezorg is verantwoordelijk voor de ambulancehulpverlening in Drenthe en een gedeelte van Friesland. Daarnaast maakt de organisatie ook deel uit van de Meldkamer Noord-Nederland. Bij UMCG Ambulancezorg werken zo’n 400 medewerkers die zich dagelijks inzetten om goede zorg naar mensen te brengen. UMCG Ambulancezorg richt haar dienstverlening op de behoefte van de patiënt, werkt met vakkundige en vitale collega’s, anticipeert op het veranderende zorglandschap en zet zich in voor goede zorg.

Als je gaat werken op de afdeling EAD, ben je samen met 5 andere collega’s verantwoordelijk voor een betrouwbare, volledige en tijdige vastlegging van de bedrijfsadministratie. Jouw collega’s zijn doorpakkers en zien het werk liggen, maar ook is er ruimte voor een grapje en kent het team een informele sfeer.

Bied jij graag ondersteuning aan jouw collega’s, haal jij energie uit het realiseren van de uitvoerende werkzaamheden en ben jij daarnaast proactief en sociaal? Dan zoeken wij jou!

Functiebeschrijving

Binnen de EAD zorg jij ervoor dat de crediteurenadministratie volledig en tijdig wordt afgehandeld. Je draagt zorg voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van de crediteuren- en bankenadministratie. Tevens controleer, verwerk en draag je zorg voor het accorderingsproces van inkomende facturen en draag je zorg voor de boekhoudkundige verwerking van de inkomende gegevens, facturen, declaraties en bankmutaties. Daarnaast zullen andere voorkomende administratieve werkzaamheden tot je takenpakket behoren. Je krijgt de vrijheid om werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen en er is ruimte om verbeteringen aan te dragen.

Wat vragen wij

- In het bezit van minimaal een MBO-3 diploma.
- Ervaring met de bovengenoemde werkzaamheden is vereist.
- Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.
- Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken.
- Ervaring met diverse geautomatiseerde systemen.
- Servicegericht.

Wat bieden wij

Een leuke baan voor in ieder geval een jaar (voor 24 tot 28 uur per week), met kans op een contract voor onbepaalde tijd! De functie is ingedeeld in functiegroep 35 en het salaris bedraagt tussen de € 1.882,- en € 2.798,- (o.b.v. 36 uur) afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij arbeidsvoorwaarden conform CAO Ambulancezorg.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Leo Dijk telefoonnummer 06-4604 0536

Solliciteren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier dat onderaan deze pagina staat. Solliciteren kan tot en met 27 november a.s. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 8 december a.s. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier