Trainers voor communicatiepractica Tandheelkunde / Mondzorgkunde

Afdeling

Werkomgeving

Het Poolbureau is het centrale punt van het Universitair Medisch Centrum Groningen, waar vraag en aanbod van tijdelijke werkzaamheden bij elkaar komen. In totaal zijn er gemiddeld 600 medewerkers via het Poolbureau aan het werk in verschillende disciplines. Denk hierbij aan studenten, verpleegkundigen, zorgondersteuning, secretaresses, medewerkers medische administratie en diëtisten.

Voor het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) is het Poolbureau op zoek naar enthousiaste en proactieve trainers, die communicatiepractica van de opleidingen Tandheelkunde en Mondzorgkunde kunnen begeleiden. Door middel van onderwijsleergesprekken en rollenspellen train je studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen in de gespreksvaardigheden die zij nodig hebben in hun vakgebied. In verband met COVID wordt een groot deel van te trainingen op dit moment digitaal gegeven.

Functiebeschrijving

Wat vragen wij

Als trainer ben je in staat groepen van ca. 10 studenten te begeleiden, heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, weet je wat een onderwijsleergesprek is en weet je deze toe te passen. Daarnaast heb je kennis van de basisgespreksvaardigheden en het geven van veilige feedback en weet je deze kennis tijdens de trainingen over te brengen naar de studenten.

Wat bieden wij

Vanuit het Poolbureau bieden we je een interessante werkomgeving en de mogelijkheid om je kennis en ervaring te vergroten. We bieden een tijdelijk dienstverband op basis van een 0-urencontract. Je salaris bedraagt maximaal € 2.563,- (schaal 3) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Charlotte Meulman telefoonnummer (050) 361 3502
c.meulman@umcg.nl
Hedwig Zantema telefoonnummer (050) 361 1018
h.zantema@umcg.nl

Solliciteren

Word jij enthousiast van bovenstaande functieomschrijving en zie jij jezelf de trainingen geven? Solliciteer dan via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 29 november 2020. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 49 en 50. We nemen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling. Je kunt dus al eerder dan de sluitingsdatum een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek ontvangen.

Digitaal sollicitatieformulier