ICT Specialist

Afdeling

Hartcentrum

Werkomgeving

Het Hartcentrum is één van de klinische afdelingen van het UMCG en bestaat uit de onderafdeling Cardiologie en de onderafdeling Cardiothoracale chirurgie. Deze twee onderafdelingen werken intensief samen bij de behandeling van hartpatiënten. Het Hartcentrum beschikt over meerdere verpleegafdelingen, een coronary care, een afdeling hartkatheterisatie, polikliniek een functieafdeling en een decentrale ICT afdeling.

Het takenpakket van de ICT afdeling bestaat uit functioneel beheer, eerste en tweede lijns ondersteuning van de primaire processen, maar ook nog uit technisch applicatie en systeembeheer, het inrichten en testen van applicaties, realiseren en onderhouden van koppelingen met het EPD, alsmede het ontwikkelen, testen en onderhouden van afdelingsspecifieke software. De decentrale ICT afdeling van het hartcentrum bestaat momenteel uit vier personen. In samenwerking met de centrale ICT organisatie van het UMCG wordt de afdeling uitgebreid waarbij het doel is een team te formeren die de sturende schakel is tussen het primaire proces en alle benodigde ICT faciliteiten.

De diversiteit van taken vraagt van de ICT'ers veel flexibiliteit om snel te kunnen inspelen op vragen/verstoringen, gevoel voor de organisatie om verschillende belangen tegen elkaar te kunnen afwegen en bovenal verantwoordelijkheidsgevoel om kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Functiebeschrijving

Als ICT specialist bij het Hartcentrum zorg je voor de ontwikkeling en onderhoud van het (aanwezige) ICT landschap. Je bent aanspreekpunt voor eindgebruikers bij vragen en problemen. Daarnaast los je complexe tweede- en derdelijns verstoringen op en ben je kennishouder van één of meerdere aandachtsgebieden binnen het team.

Wat vragen wij

- HBO denk- en werkniveau, enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie en een relevante opleiding.
- Ervaring met functioneel beheer en het opzetten van monitoring van ICT systemen.
- Gedrevenheid om kennis en vaardigheden uit te breiden qua vakinhoud en organisatie.
- Flexibel en communicatief vaardig.
- Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
- Kennis van de microsoft opgevingen zoals TFS/Integration Manager/SQL/Visual Studio C#.
- Ervaring met protocollen zoals HL7 en DICOM is een pre.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren bestaat de intentie een vast dienstverband te realiseren. Het salaris bedraagt maximaal € 4.615,- bruto per maand (schaal 10) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dr. Jaap Haaksma telefoonnummer 06-3162 3264

Jan Peter Busman telefoonnummer 06-5354 2253

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 29 november 2020. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier