Anesthesiemedewerkers

Afdeling

Anesthesiologie

Werkomgeving

Het vak van Anesthesiemedewerker binnen het UMCG is volop in beweging onder andere in hoog complexe zorg, screeningsmedewerkers en Sedatie Praktijk Specialisten. Graag komen wij met jou in gesprek om jouw specifieke ontwikkelingskansen te benutten.

Als anesthesiemedewerker assisteer je de anesthesioloog in de 28 klinische operatiekamers die verdeeld zijn over twee etages. Door kleinschalig in sectoren en in dedicated teams te werken, bevorderen wij de samenwerking en creëren we een prettig werkklimaat.
Daarnaast is het anesthesieteam werkzaam bij de diagnostiek op de MRI-, angio- en endoscopie-kamers. Ook participeer je in het reanimatieteam van het ziekenhuis en assisteer je bij de trauma- en reanimatie-opvang op de Spoed Eisende Hulp.

Kwaliteit is binnen onze afdeling Anesthesiologie een belangrijk speerpunt en we zijn momenteel druk bezig om dit verder te ontwikkelen met behulp van het principe ‘clinical governance’. Hierbij is het de bedoeling dat professionals werken vanuit hun intrinsieke motivatie om kwaliteit en veiligheid te leveren.

Op loopafstand van de Grote Markt, middenin de bruisende universiteitsstad Groningen met daaromheen zijn prachtige Ommelanden, staat het UMCG. Met meer dan 12.000 medewerkers zijn wij de grootste werkgever van het Noorden en daar zijn we trots op. Met een gedegen personeelsbeleid en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij veel interne opleidingsmogelijkheden en diverse hooggewaardeerde personeelsvoorzieningen.

Functiebeschrijving

Je bent als anesthesiemedewerker, samen met de anesthesioloog, verantwoordelijk voor het geven en onderhouden van anesthesie gedurende operatieve ingrepen bij verschillende specialismen en patiëntleeftijden. Daarnaast participeer je in het reanimatie- en trauma-opvangteam en begeleid je leerlingen, nieuwe medewerkers, co-assistenten en gasten.

Wil je je daarnaast verder ontwikkelen richting Sedatie Praktijk Specialist (SPS) of Screeningsmedewerker op de Pre- operatieve Polikliniek Anesthesiologie (POPA), of misschien heb je dat diploma al? Wij geven je alle mogelijkheden. Ook als je kwaliteiten hebt om aan onderzoek deel te nemen of als je zitting wilt hebben in taakgroepen stimuleren we dat graag.

Wat vragen wij

- Je hebt het CZO-diploma anesthesiemedewerker.
- Je bent stressbestendig, flexibel en initiatiefrijk.
- Je hebt affiniteit met kwaliteitsontwikkeling.
- Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen.
- Je vindt het aanleren, onderhouden en overdragen van kennis en kunde vanzelfsprekend.
- Je levert een positieve bijdrage aan de patiëntenzorg en het optimaal functioneren van de afdeling Anesthesiologie.

Ben je bijna afgestudeerd anesthesiemedewerker en wil je je verder verdiepen in de complexe zorg? Of heb je je diploma Bachelor Medische Hulpverlening(BMH)? Neem gerust contact met ons op.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het salaris bedraagt maximaal € 4.200,- (schaal 9) bruto per maand, afhankelijk van relevante ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
Ook geldt een tegemoetkoming in de verhuiskosten als je van ver komt.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Je krijgt allerlei kansen om je kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Niels Rietveld telefoonnummer 06-5272 4781

Solliciteren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met informatie die niet relevant is voor deze vacature, want genoemde uiterste reactiedatum in het vacatureoverzicht is niet van toepassing op deze vacature. Je reactie wordt direct doorgestuurd naar de afdeling en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht!

Digitaal sollicitatieformulier