AIOS Revalidatiegeneeskunde

Afdeling

Revalidatiegeneeskunde

Werkomgeving

De afdeling Revalidatiegeneeskunde is onderdeel van het Centrum voor Revalidatie van het UMCG en richt zich naast diagnostiek en behandeling van patiënten op onderwijs en onderzoek op het gebied van de revalidatiegeneeskunde. De afdeling bestaat uit twee locaties: Beatrixoord in Haren en locatie Groningen in het UMCG.

De verschillende disciplines van de afdeling Revalidatiegeneeskunde werken intensief met elkaar samen. De afdeling Revalidatiegeneeskunde werkt binnen het universitaire opleidingscircuit revalidatiegeneeskunde Groningen-Friesland samen met Revalidatie Friesland, waar veelal ook een deel van de opleiding wordt aangeboden op de locaties Beetsterzwaag en/of Leeuwarden (MCL). Er zijn in 2020 twee opleidingsplaatsen beschikbaar.

Functiebeschrijving

- Je wordt bij gebleken geschiktheid arts in opleiding tot specialist (AIOS) revalidatiegeneeskunde.
- Je neemt, naast de taken in de patiëntenzorg, actief deel aan het cursorisch onderwijs zoals dat landelijk en in het circuit gegeven wordt.
- Je participeert in bereikbaarheidsdiensten voor de locatie Beatrixoord, Haren.
- Je verricht wetenschappelijk onderzoek binnen één van de speerpunten van de afdeling Revalidatiegeneeskunde, waarbij het uiteindelijke doel een wetenschappelijk artikel is, wat ter publicatie kan worden aangeboden aan een peer-reviewed tijdschrift.

Wat vragen wij

- Je hebt het diploma basisarts in bezit en bent BIG geregistreerd. Bij eventuele geschiktheid voor de functie zal in het aanstellingsgesprek bepaald worden of (extra) scholing noodzakelijk is.
- Je hebt interesse in en affiniteit met revalidatiegeneeskunde.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding (90%), per 1 juli 2020.

Het salaris bedraagt maximaal € 4.890,- bruto per maand (schaal 11A) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dhr. dr. H.E.J. Meulenbelt, opleider telefoonnummer (050) 361 7665

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
AIOS in het UMCG
Informatie Groningen

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 23 februari 2020. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn op 12 maart 2020. Je ontvangt voor 29 februari bericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Digitaal sollicitatieformulier