Coördinerend Verpleegkundige

Afdeling zorg Woon Zorg Centrum Voor Anker - Hoogezand-Sappemeer - 32 uur per week
Wat de functie van Coördinerend Verpleegkundige bij Voor Anker zo leuk maakt? De afwisseling tussen coördineren, indiceren, cliënt- en familiecontact én het coachen van collega’s op de werkvloer. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. We zijn op zoek naar een collega Verpleegkundige (hbo) voor 32 uur per week.

Wat ga je doen?

Als Coördinerend Verpleegkundige binnen Voor Anker werk je nauw samen met drie andere Coördinerend Verpleegkundigen. Ieder van jullie is verantwoordelijk voor een eigen afdeling waarbij je de zorg indiceert en coördineert. Jouw afdeling wordt de PG-afdeling waar bewoners met (voornamelijk) psychogeriatrische zorgvragen wonen. Binnen jouw team draag jij de eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg. Samen met het team zorg jij elke dag opnieuw voor kwalitatief goede zorg met oog voor de mens achter de cliënt. Bovendien help jij ook mee op de werkvloer en loop je routes waar nodig. Op die manier houd je verbindingen met de bewoners en de collega’s en weet jij wat er speelt op de vloer.

Daarnaast heb jij als Coördinerend Verpleegkundige een coachende rol binnen het team. Je denkt mee met collega’s in oplossingen en je weet op een duidelijke maar opbouwende feedback te geven. Je neemt daarbij een belangrijke positie in in de cultuur en werksfeer binnen Voor Anker. Bovendien werk je nauw samen met de Locatiemanager in verschillende onderwerpen uit het Kader Verpleeghuiszorg, en werk je samen aan kwaliteits- en jaarplannen. Ten slotte speel je een belangrijke rol in het multidisciplinair overleg.

Wie ben jij?

Jij bent een (ervaren) Verpleegkundige met een duidelijke visie op de (intramurale) zorg. Jij hebt ervaring met het coördineren van de zorg. Omdat je werkzaam zal zijn op een PG-afdeling is het belangrijk dat jij ook affiniteit hebt met deze doelgroep. Jij brengt een positieve en zelfverzekerde houding mee en jij weet op een natuurlijke manier mensen mee te krijgen. Verder staat het volgende op jouw cv:

 • Een afgeronde Hbo-V diploma
 • Een geldige BIG-registratie
 • Kennis en ervaring binnen een intramurale setting
 • Aantoonbare werkervaring in het coachen en begeleiden van collega’s
 • Een registratie in het kwaliteitsregister (of je bent bereid dit te doen)
 • Een gezonde dosis humor en een doorzettend karakter!


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende rol als Coördinerend Verpleegkundige binnen een innovatieve en dynamische organisatie. Waarbij je de ruimte krijgt om te pionieren en waar je veel coachende vaardigheden kan inzetten. Daarbij kan je rekenen op de volgende voorwaarden:

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Voor 32 uur per week;
 • Salaris conform FWG 50 van de cao VVT (€2.631,63 tot €3.818,87 bruto per maand bij 36 uur)
 • 8,33% eindejaarsuitkering
 • 8% vakantietoeslag
 • Collectiviteitskorting op de zorgverzekering
 • Ruime interne opleidingsmogelijkheden
 • Werken met innovatieve zorgtechnologieën

Over Voor Anker

Woonzorgcentrum Voor Anker is onderdeel van TSN Thuiszorg. Een landelijke thuiszorgorganisatie met een sterke lokale focus. Voor Anker is één van onze drie woonzorgcentra. Voor Anker te Hoogezand is volop in beweging! Wij geloven dat ieder mens recht heeft op een zolang mogelijk zelfstandig en waardevol leven in de vertrouwde thuisomgeving. En als dat echt niet meer mogelijk blijkt, in een vervangend warm thuis. Wij willen daaraan bijdragen door duurzame en professionele zorg te bieden, passend voor elk individu, vanuit liefdevolle menselijke verbondenheid en de oprechte overtuiging dat ieder mens uniek is. Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid blijven wij streven naar het realiseren van een waardevolle zingeving. Het welzijn van onze bewoners heeft hierbij een prominente plek. Bovendien is Voor Anker een levendige en gezellige woonlocatie waarbij speciale aandacht wordt besteed aan een dementievriendelijke leefomgeving.

Meer info of direct reageren?

Heb jij naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan contact op met Ina van Dijken via de receptie van Voor Anker (0598 317 417). Wil jij direct reageren op deze functie? Laat dan eenvoudig en snel jouw cv en motivatie achter via de solliciteerknop.

De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid van kandidaten krijgt de interne kandidaat voorrang.

Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) en navraag bij de Inspectie Jeugd en Gezondheidszorg (IGJ) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Solliciteren