Rayon Manager Noord-Nederland

Ben jij in staat om met jouw enthousiasme en uitgebreide kennis nieuwe deuren voor ons te openen in Noord-Nederland? Heb je daarnaast oprechte belangstelling voor bestaande relaties en doe jij er alles aan om deze band verder te versterken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Rayon Manager Noord-Nederland bij Triflex?

Als Rayon Manager bij Triflex ben je verantwoordelijk voor de drie noordelijke provincies inclusief de kop van Overijssel. In dit rayon streef je naar verbetering binnen de segmenten waar Triflex vertegenwoordigd is. Je zoekt actief naar nieuwe klanten en kansen in de markt. Met jouw commerciële instelling overtuig je mogelijke klanten van de voordelen van de Triflex systemen. Ook het behouden van bestaande relaties is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je bent dan ook regelmatig aan het bellen en mailen met deze relaties. Je bouwt langdurige relaties op met opdrachtgevers zoals woningcorporaties, vastgoedbeheerders, parkeergarage-exploitanten en aannemingsbedrijven. Ook onderhoud je contacten met de applicateurs: onze partners die de producten daadwerkelijk aanbrengen.

Je werkt specifiek in de woningbouw en parkeerbranche in Noord-Nederland, wel onder leiding van onze Regio Manager Bastiaan van Esseveld, maar je stelt je eigen jaarplan op voor dit rayon en bent verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Binnen het verkoopteam werk je samen met diverse collega’s en word je actief ondersteund door de commerciële binnendienst. Je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen in de markt en kunt hier veel en enthousiast over vertellen. Je bent vanaf de ontwerpfase betrokken bij het project, werkt adviezen uit en onderhoudt veelvuldig contact met de klant gedurende het project. Alles wat je doet, leg je netjes vast in ons CRM-systeem, zodat collega’s hier inzicht in hebben en we de klanten samen van de beste service kunnen voorzien.

Wat verwachten wij van jou?

  • Ervaring in een commerciële of technische richting;
  • Woonachtig of een geschiedenis in de regio is een pré;
  • Je hebt minimaal 1 jaar kennis en ervaring opgedaan in een projectmatige verkoop functie;
  • Ondernemend, resultaat- en oplossingsgericht zijn eigenschappen die bij jou passen;
  • Je bent een geboren relatiebeheerder met een commerciële en adviserende drive;
  • Een opleiding of achtergrond richting bouw is een pre;
  • Je bent creatief in het bedenken van initiatieven en bent in staat om zelfstandig de verantwoording te dragen voor een rayon;
  • Zowel je mondelinge als je schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands zijn uitstekend.

Hoe ziet je dag eruit?

Een typische werkdag bestaat voornamelijk uit het bezoeken van opdrachtgevers. Te denken aan woningcorporaties, vastgoedeigenaren, parkeerexploitanten en technisch beheerders. Daarna maak jij de technische projectadviezen. Soms doe je dit vanuit huis en soms vanaf kantoor. De uitdaging zit hem in het overtuigen van opdrachtgevers om hun projecten met Triflex uit te voeren. Om vervolgens de schakel te zijn tussen de opdrachtgever en de uitvoerende partij. Wat het werk zo leuk maakt? Elke dag contact hebben met nieuwe en bestaande klanten uit de hele bouwkolom. Hierbij ben je de spin in het web door de juiste partijen aan elkaar te koppelen voor de realisatie van projecten. Daarbij klanten helpen met kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de uitdagingen in hun project.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een fulltime functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, met een salaris dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring, maar past bij je verantwoordelijkheden, vanzelfsprekend een auto van de zaak, laptop en telefoon én 30 vakantiedagen.
Triflex investeert in mensen! Dat merk je aan alles: van de gezellige personeelsfeesten, het persoonlijke vitaliteitsbudget, het competentiemanagement met een opleidingsbudget tot je moderne werkplek in een open kantoorruimte. Je komt terecht in een team van 30 enthousiaste mensen dat goed op elkaar is ingespeeld, hard werkt, maar ook lol heeft onderling en een bedrijf dat mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Samen maken we ons al 40 jaar hard voor tevreden opdrachtgevers en werken we nauw en prettig samen met onze partners, de Triflex verwerkers.
Helemaal leuk: ontmoet alvast je toekomstige collega’s en neem een kijkje bij ons achter de schermen op www.werkenbijtriflex.nl. Benieuwd hoe het is om bij Triflex te werken? Bekijk dan ook de video van Ensoph, onze Rayon Manager uit Haarlem! Hoe ziet zijn dag eruit?

Ready, set, solliciteer

Enthousiast geworden? Stuur ons dan je cv met een pakkende sollicitatie. Vragen over de vacature? Neem dan contact op met Bastiaan van Esseveld via 06-53860041. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marit ten Broeke via . We kijken uit naar je sollicitatie! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren