Zorgbemiddelaar

Treant Zorggroep is op zeer kort termijn op zoek naar een zorgbemiddelaar voor woonwijkcentrum Oostermarke. Als zorgbemiddelaar werf en bemiddel je cliënten naar de juiste plaats in de organisatie. Dit doe je door passende zorg voor cliënten in kaart te brengen en te coördineren, met als doel bij te dragen aan een effectieve matching tussen zorgvraag en -aanbod. In de rol van zorgbemiddelaar zorg je voor een juiste voorlichting aan (potentiele) cliënten en diens familie, als het gaat over zorgarrangementen, woonvormen en/of het dienstverleningsaanbod. Dit doe je door middel van het organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten. Daarnaast voer je intakegesprekken en beoordeel je plaatsingsmogelijkheden binnen de regio, hierbij hoort ook het aanvragen van indicaties en het bepalen van zorgzwaartes. Binnen je functie lever je een actieve bijdrage aan de kwaliteit en ontwikkeling met betrekking tot zorgbemiddeling.

Waar ga je werken

Het woonwijkcentrum Oostermarke ligt aan de rand van het centrum van Emmen en beschikt over een groot aantal appartementen en diverse aanleunwoningen. Ook buurtbewoners kunnen gebruik maken van de verschillende soorten zorg en diensten in Oostermarke. 

Wie zoeken wij

We zijn op zoek naar een representatieve en betrokken zorgbemiddelaar die in het bezit is van een afgeronde zorg gerelateerde opleiding, minimaal niveau 4. Je hebt werkervaring binnen de ouderenzorg en kennis van de producten en diensten binnen de organisatie. Daarnaast beschik je over kennis van wet- en regelgeving en regionale afspraken betreft zorgtoewijzing, CIZ en zorgkantoor. Je kunt goed zelfstandig werken volgens vastgestelde procedures en protocollen. Je bent oplettend, sociaal vaardig, integer en beschikt over inlevingsvermogen als het gaat om de contacten met cliënten en diens familie. Daarnaast is het van belang dat je ordelijk en systematisch kunt werken.

Wat bieden wij

  • Een salaris van minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 bruto fulltime per maand. (CAO VVT, FWG 45)
  • Direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Vakantietoeslag (8%)             
  • Eindejaarsuitkering         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een gezellige en mooie werklocatie waar samenwerken, de cliënt en de beste zorg leveren centraal staat.
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze tien redenen om bij ons te werken!

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 23 januari 2022 via de knop 'Solliciteren'.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jolanda van der Vecht, te bereiken op het telefoonnummer 
06 13 96 33 40.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandagmiddag 31 januari 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.