Zorgassistent Longgeneeskunde Kliniek

De functie

Als zorgassistent heb je een belangrijke taak: jij zorgt er namelijk voor - met warme en ook persoonlijke zorg - dat jouw patiënt niets te kort komt. Je verricht zelfstandig ADL-taken (algemene dagelijkse levensverrichtingen) en je helpt jouw medecollega's verpleegkundigen bij verpleegtechnische handelingen.
In het verzorgingsgebied van Treant rekenen duizenden mensen dagelijks op de beste zorg dichtbij huis. In de regio wonen relatief veel mensen met long-gerelateerde aandoeningen. Als zorgassistent op de afdeling Pulmonologie coördineer je samen met collega’s het zorgproces rondom de patiënt, schakel je (in overleg) andere disciplines in en bewaak je de continuïteit van het zorgproces. 

Het team

Patiënten met een pulmonale aandoening worden op de afdeling Pulmonologie (Noord 31) verpleegd door een enthousiast multidisciplinair team dat bestaat uit o.a. verpleegkundigen, zorgassistenten, (long)artsen en fysiotherapeuten. Wij richten ons op samenwerken en het verder ontwikkelen van de zorg, met als doel het leveren van de beste zorg en begeleiding.

Jij bent de ideale kandidaat

Jij bent een enthousiaste, vriendelijke collega die goed kan samenwerken en oprechte interesse heeft in het werken met de doelgroep. Jij bent betrouwbaar, staat stevig in je schoenen en je kunt snel schakelen. Je bent een Mbo-niveau 2 gediplomeerd zorgassistent die van aanpakken houdt. In dit geval betekent aanpakken initiatief tonen, creatief zijn en zorgen dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat! Ben je communicatief vaardig en kun jij je vinden in de kernwaarden van Treant: Toegewijd, Innovatief en Samen? Dan lezen we graag jouw motivatie! 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.028,- en maximaal € 2.690,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 25)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 14 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met 
Neem dan contact op met Ariëlle Schoenmakers, hoofd Longgeneeskunde kliniek, via telefoonnummer 06 15 68 02 28
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique Mostert, recruiter, via telefoonnummer 06 57 20 64 93.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 20 december 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.