Zorgassistent Dialysekliniek Noord (Beilen)

De functie

Enthousiasme en gastvrij is wat jij uitstraalt! Daarom ben jij verantwoordelijk voor huishoudelijke- en zorg ondersteunende taken binnen Dialysekliniek in Beilen. Jij voorziet de patiënten en gasten van drankjes en hapjes. Dit doe je op een klantvriendelijke en gastvrije manier, waarbij je rekening houdt met geldende HACCP-normen. Ook verzorg je (mede) de inkoop en het beheer van bestellingen. Je ondersteunt ook de dialyseverpleegkundigen tijdens het aan- en afsluit moment op de kliniek en geeft ondersteuning aan de medewerkers van het secretariaat. Verder weet jij als geen ander dat er naast hard werken tijd voor de patient is om een praatje en plezier te maken. Daarom speel je af en toe een spelletje met één of meerdere patiënten en organiseer je verschillende activiteiten. Kortom; een zeer veelzijdige functie waarin je een zeer belangrijke rol richting onze patiënten inneemt!

Het team

Deze vacature is ontstaan in ons team Dialysekliniek in Beilen. Jij komt te werken in Dialysekliniek Beilen, een kleinschalige, gastvrije en huiselijke dialysekliniek. Dialysekliniek Beilen biedt een dialysebehandeling aan patiënten die in de directe regio wonen en aan gasten die in Drenthe hun vakantie vieren. Het team bestaat uit dialyseverpleegkundigen, afdelingsassistenten, een secretaresse en een leidinggevende.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een vriendelijke en enthousiaste zorgsassistent, waarbij huiselijkheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Met jouw flexibele houding kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken en spring je ad hoc bij als de situatie daarom vraagt. Daarnaast ben je tactvol, vriendelijk en respectvol in de omgang met de patiënten en wil je graag aan de slag binnen een team waar veel te leren valt. Je bent in het bezit van relevante MBO-opleiding en je kunt je herkennen in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen.

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met intentie tot vast
  • Een salaris van minimaal € 2.028 en maximaal € 2.690 bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 25)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 19 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Els Westerhof, hoofd Expertisecentrum Dialyse, telefoon 
088 129 17 35
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, recruiter, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken worden met jou op afspraak gepland.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.