Woonbegeleider, Verzorgende IG of Verpleegkundige, Weiteveen

De functie

Je gaat aan de slag als Woonbegeleider, Verzorgende IG of als Verpleegkundige in locatie Veltman op één van de woonafdelingen. In deze functie vervul jij zowel zorggerelateerde taken als taken met betrekking tot het begeleiden van woonactiviteiten. Als Woonbegeider, Verzorgende IG of Verpleegkundige ondersteun je onze bewoners in activiteiten en hun dagstructuur, hierbij zou ervaring met GGZ problematiek wenselijk zijn. Jij staat naast de bewoner en levert zorg op maat dankzij het vooraf opgestelde zorgleefplan van de bewoner. Een plan waarin precies staat uitgewerkt op welke zorg hij of zij kan rekenen. De wensen van de bewoners staan bij Treant centraal waarbij de bewoners zélf de regie over hun leven houden. 

Het team

Veltman in Weiteveen is een beschermde woonvorm voor mensen met psychiatrische, maatschappelijke en sociale problemen. Bij ons kunnen bewoners met passende zorg en begeleiding zo veel mogelijk hun eigen leven blijven leven. Elke bewoner krijgt zorg op maat, met als uitgangspunt: je mag zijn wie je bent. Zo zorgen we ervoor dat mensen zich hier veilig voelen. Mensen doen hier de dingen die ze (nog) kunnen, zoals zelf koken en wassen. Wat zij niet meer zelf kunnen, nemen we van hen over. Je werkt binnen je afdeling samen met een betrokken en collegiaal team. Het team kenmerkt zich door te werken vanuit de denkwereld van de bewoners, handelt vanuit betrokkenheid en staat voor kwaliteit van zorg.

Wil je meer weten over Veltman? Klik dan hier

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste collega die zich vooral richt op het welzijn van onze bewoners. Iemand die oog heeft voor een huiselijke sfeer en gastvrij is. Een collega die goed kan samenwerken, oprecht interesse heeft in de mens achter de bewoner waarbij creativiteit voor het bedenken en organiseren van woonactiviteiten een pré is. Je hebt een stimulerende en motiverende houding met tact en inlevingsvermogen. Een opleiding op Mbo-niveau 3 (Verzorgende) is vereist, aangevuld met een agogische opleiding (Mbo-niveau 4 of Mbo-niveau 4 Verpleegkunde). 

Weet jij wat er voor de individuele bewoner echt toe doet? Ben jij flexibel en bereid alles te doen voor de goede zorg aan onze bewoners? Toon jij initiatief en ben jij communicatief vaardig? Vind jij het belangrijk dat kwaliteit voorop staat? Kun jij je herkennen in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen? Dan zoeken wij jou!

Ons aanbod

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Een salaris van een Verzorgende IG is minimaal € 2.135,43 en maximaal € 2.937,68 bruto fulltime per maand (CAO VVT FWG 35)
 • Een salaris van de Woonbegeleider is minimaal € 2.268,88 en maximaal € 3.159,64 bruto fulltime per maand (CAO VVT FWG 40)
 • Het salaris van een Verpleegkundige is minimaal € 2.422,65 en maximaal € 3.471,49 bruto fulltime per maand (CAO VVT FWG 45)
 • Vakantietoeslag (8%)             
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
 • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
 • Een uitdagende functie in een professioneel team         
 • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
 • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 30 november 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ineke Koops - Tieck, locatiehoofd, via telefoonnummer 
06 47 05 14 12

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, recruiter, via telefoonnummer 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken worden gepland in week 49

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.