Wij zijn op zoek naar een veelzijdige zorgassistent(e) die stevig, maar tegelijkertijd flexibel in zijn/haar schoenen staat!

De functie

Als zorgassistent heb je een belangrijke taak. Jij zorgt ervoor dat jouw patiënt niets te kort komt. Je verricht zelfstandig ADL-taken (algemene dagelijkse levensverrichtingen) en je helpt jouw medecollega's verpleegkundigen bij verpleegtechnische handelingen. Jij gaat aan de slag op afdeling kindergeneeskunde en AOA (Acute Opname Afdeling). De verdeling is afhankelijk van de zorgvraag welke op welk moment waar het meeste nodig is.

Kindergeneeskunde
Als zorgassistent op de afdeling kindergeneeskunde ondersteun je de verpleegkundigen bij alle voorkomende werkzaamheden bij  kinderen met zeer uiteenlopende ziektebeelden/specialismen, variërend in leeftijd tussen 0 en 18 jaar, ieder met hun unieke achtergrond. Met jouw open blik en gevoel voor maatwerk pak je iedere unieke situatie vol vertrouwen aan. De zorg en begeleiding van het kind staat voorop, maar de communicatie met ouder/verzorger is minstens zo belangrijk. 

AOA
Als zorgassistent op de afdeling AOA schakel je voortdurend in werktempo en in handelingen. Jij ondersteund de verpleegkundigen bij een optimale doorstroom van de acute patiënten zodat er altijd de maximale beschikbaarheid van bedden op de AOA wordt benut. 

Het team

Jij gaat aan de slag op twee afdelingen, namelijk Kindergeneeskunde en AOA. Beide locaties bevinden zich in het Scheper ziekenhuis in Emmen. 

Kindergeneeskunde
De kinderafdeling is een dynamische afdeling waar zorg wordt verleend aan kinderen met zeer uiteenlopende ziektebeelden/specialismen, variërend in leeftijd tussen 0 en 18 jaar, ieder met hun eigen unieke achtergrond. Deze verschillen vragen in de zorgverlening om een open blik en een sterk gevoel voor maatwerk. Hierbij zal je werkzaam zijn op locatie Emmen.

AOA
Acute Opname Afdeling (AOA) van ziekenhuislocatie Scheper in Emmen ontfermt zich over de acuut zieke patiënt van verschillende specialismen. Bij de AOA zijn we gericht op snelle diagnostiek, het opstellen van een behandelplan en het starten van de behandeling met een maximale verblijfsduur van 48 uur. Met deze werkwijze zorgen we als team voor een verkorting van de opnameduur en wordt de capaciteit efficiënt benut. Doordat de verpleegafdelingen daardoor minder belast worden met een acute patiëntenstroom, kunnen zij meer tijd en aandacht besteden aan de zorg of andere (indirect) patiëntgebonden werkzaamheden.

Jij bent de ideale kandidaat

We zoeken een enthousiaste, vriendelijke collega die goed kan samenwerken en oprechte interesse heeft in het werken met beide doelgroepen. Jij bent betrouwbaar, staat stevig in je schoenen en kunt snel schakelen. Verder ben jij een mbo-niveau 2 gediplomeerde zorgassistent die weet wat er echt toe doet. Toon jij initiatief, ben je communicatief vaardig en vind jij het belangrijk dat kwaliteit voorop staat? En kun jij je vinden in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen? Dan zij wij op zoek naar jou! 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.028 en maximaal € 2.690 bruto fulltime per maand. (CAO ziekenhuizen FWG 25)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 6 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Angelique Kroeze, hoofd Kindergeneeskunde, telefoon 06 15 10 79 13. 

Een dag of dagdeel meelopen behoort zeker tot de mogelijkheid.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, recruiter, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op  12 december 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.