Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een ervaren werkvoorbereider! Als werkvoorbereider bied je ondersteuning aan medewerkers en leidinggevenden op het gebied van inspecties en voorbereidingen op uit te voeren werkzaamheden. Interesse? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen

Als werkvoorbereider bied je ondersteuning aan medewerkers en leidinggevenden op het gebied van inspecties en voorbereidingen op uit te voeren werkzaamheden. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat  onderhoudscontracten en  tekeningen zijn beheerd en werkzaamheden ten behoeve van modificaties en onderhoud aan technische installaties zijn voorbereid. Daarnaast ben je in staat te werken met het facilitair management informatie systeem (FMIS) en order bestel systeem. Je coördineert en maakt projectvoorstellen voor het lange termijn onderhoud plan (LTOP).

Waar ga je werken

De afdeling techniek maakt onderdeel uit van het facilitair bedrijf van Treant zorggroep. De afdeling techniek bestaat uit algemene en medische techniek. De afdeling techniek zorgt ervoor dat installaties, (medische) apparatuur, gebouwen en terreinen optimaal en veilig functioneren en de bedrijfscontinuïteit is geborgd. De diensten worden integraal aangeleverd volgens professionele normen en zijn concurrerend met de markt.

Wie zoeken wij

Je bent in het bezit van een HBO-opleiding of aantoonbaar HBO werk en denk niveau, door ervaring in een soortgelijke functie, op het gebied van elektra, werktuigbouw of medische techniek. Daarnaast beschik je over kennis en ervaring met het werken in projecten en ben je in staat gebruikelijke bouw –en technische tekeningen te lezen. Daarnaast ben je bekend met het overbrengen van de essentie en regelgeving van relevante veiligheidsvoorschriften, procedures en normen bijvoorbeeld NEN normen, bouwbesluit en ARBO wetgeving. Je beschikt over een klantvriendelijke instelling en goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij

We bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd binnen een uitdagende functie in een leuk team. 
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 45, minimaal € 2.319  en maximaal € 3.322 bruto fulltime per maand. 
Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 17 oktober 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Erik Nijland, teamleider techniek, telefoon 06 15 52 22 20
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 22 oktober 2021, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.