Verzorgende Tonckenshuys (Zuidwolde)

De functie

Ouderen die in Tonckenshuys wonen, leven bij ons hun eigen leven. Dat deden ze immers ook vóórdat zij bij ons kwamen wonen. Dus waarom zou dat veranderen op het moment dat ze zorg nodig hebben. Als verzorgende lever je daaraan een onmisbare bijdrage. Want jij gaat zorgen voor het wonen en welzijn van onze bewoners, waarbij niemand jou onbekend is. De wens en de beleving van de bewoner staat daarbij centraal, zij hebben de regie. Je staat in nauw contact met naasten en het behandelteam, je levert natuurlijk een bijdrage aan de kwaliteitszorg op het verzorgende domein en je bent bekend met geldende protocollen en werkwijzen. 

Het team

Het Tonckenshuys is een modern woonwijkcentrum dat letterlijk en figuurlijk midden in het dorp Zuidwolde staat, nabij het prachtig groene Faliebos. In dit eigentijdse woonwijkcentrum gaan wonen, zorg, recreatie en sociale contacten naadloos in elkaar over. Zo blijven de bewoners midden in de samenleving staan en omgekeerd is Tonckenshuys onderdeel van het dorpsleven. Binnen de locatie kom je te werken op de psychogeriatrische afdeling waar het voor onze bewoners kleinschalig en knus is. Het team bestaat uit ongeveer 12 medewerkers, dit zijn zorgassistenten, verzorgenden en verpleegkundigen. Klik hier voor onze actieve Facebookpagina!   

Jij bent de ideale kandidaat

Jij bent een oplettende stressbestendige verzorgende in het bezit van Mbo-diploma niveau 3, aangevuld met ervaring op het gebied van coördineren van zorg. Als verzorgende binnen het Tonckenshuys kun je goed inschatten wat iemand nodig heeft, we hoeven jou nl. niet te vertellen wat je moet doen, dat is niets voor jou. Je moet zeker kunnen omgaan met onbegrepen gedrag (dementie) waarbij je methodisch kunt werken, dit zowel zelfstandig als ook in teamverband. Je zoekt altijd naar mogelijkheden om de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening beter te organiseren, bij te sturen waar nodig en feedback ontvangen en geven, is voor jou vanzelfsprekend. Als de kernwaarden van Treant jou ook passen: Toegewijd, Innovatief en Samen, stuur dan je motivatie! 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.268,88 en maximaal € 3.159,64 bruto fulltime per maand (CAO VVT FWG 40)
  • Vakantietoeslag (8%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 31 januari 2023. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Guido Slot, locatiehoofd, bereikbaar via telefoonnummer 06 55 17 87 33.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique Kroezen-Mostert, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 57 20 64 93.

De sollicitatiegesprekken worden in overleg met jou gepland!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.