Verzorgende IG ochtend- en/of avonddienst, Bilderdijk

Heb jij een oprecht hart voor onze bewoners en lever je het liefst nét dat beetje extra zorg? En ben je bereid om korte ochtend- en/of avonddiensten te draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

De functie

Ouderen die in Bilderdijk wonen, leven bij ons hun eigen leven. Dat deden ze immers ook vóórdat zij bij Treant kwamen wonen. Dus waarom zou dat veranderen op het moment dat ze zorg nodig hebben? Met de kennis en expertise die jij hebt als verzorgende, ga jij samen met de bewoners kijken naar hun persoonlijke behoeften en mogelijkheden.

Als verzorgende bij Treant lever je een onmisbare bijdrage aan het wonen en welzijn van onze bewoners. Je werkt aan de hand van het individuele zorgleefplan van de bewoner. De wens en de beleving van de bewoner staat daarbij centraal, zij hebben de regie. Hierbij voer je de daarbij behorende administratieve taken uit, signaleer je veranderingen, ongemakken en problemen bij de bewoner en onderneem je daarop actie. Daarnaast sta je in nauw contact met naasten en het behandelteam. Verder lever je natuurlijk ook een bijdrage aan de kwaliteitszorg op het verzorgende domein.

Jij gaat korte ochtend- en/of avonddiensten werken en je bent bereid om - om de week - in het weekend te werken. 

Het team

In woonwijkcentrum Bilderdijk, in het centrum van Hoogeveen, kunnen mensen met een (lichamelijke) ziekte of beperking zelfstandig wonen met de nodige zorg dichtbij. In de 108 appartementen wonen mensen met zowel lichte als complexe zorgvragen. De moderne zorgwoningen zijn zo ruim dat ook twee personen er prettig kunnen wonen. Gezonde partners en de mensen die zorg nodig hebben kunnen zo blijven samenwonen en leven.

Bilderdijk verleent in 8 teams zorg- en dienstverlening aan bewoners met verschillende zorgvragen. Er wonen bewoners met hoge en lagere WLZ-indicaties, met een Zorgpakket of VPT (zelf huren en dezelfde zorg als het Zorgpakket) en bewoners die thuiszorg ontvangen. Daarnaast is er een dagverzorging waar bewoners die moeite hebben met structuur en eigen regie een groot deel van de dag zijn. Zij eten hier samen, delen hun koffie-/theemomenten en doen diverse activiteiten. De teams bestaan uit ongeveer 8 - 15 medewerkers.

Jij bent de ideale kandidaat

Jij bent een enthousiaste verzorgende en in het bezit van een diploma Verzorgende IG niveau 3. Je kan goed zelfstandig werken, maar houd er ook van om in een team samen te werken. Je bent flexibel en bereid alles te doen voor de goede zorg aan onze bewoners. Je toont initiatief en bent communicatief vaardig. Je daagt jezelf graag uit want je bent immers nooit uitgeleerd. Ook herken jij je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met intentie tot vast
  • Een salaris van minimaal € 2.135,43 en maximaal € 2.937,68 bruto fulltime per maand. (CAO ziekenhuizen/VVT FWG 35)
  • Vakantietoeslag (8,33%)            
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)        
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren       
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team        
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 25 september 2022
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met 
Henriette Arends - Koobs, locatiehoofd Bilderdijk, telefoon 06 25 26 55 19

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, recruiter telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 3 oktober 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!