Verzorgende IG bij team Zorg aan Huis, Holtingerhof

Lever jij graag net dat stukje extra in de zorg en vind je het leuk om op pad te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Ouderen die wonen in één van onze 17 locaties voor wonen en zorg leven bij ons hun eigen leven. Dat deden ze immers ook vóórdat zij bij Treant kwamen wonen. Dus waarom zou dat veranderen op het moment dat ze zorg nodig hebben? Als verzorgende bij Treant Zorggroep lever je daaraan een onmisbare bijdrage. Want jij gaat zorgen voor het wonen en welzijn van onze bewoners. Je verleent zorg en verricht de administratieve taken in het digitale zorgdossier. De wens en de beleving van de bewoner of cliënt staat daarbij centraal. Zij hebben de regie. Je staat in nauw contact met naasten en het behandelteam.

Het team

Je gaat werken bij 1 van de 4 teams die woonwijkcentrum Holtingerhof heeft: het wijkteam. Het wijkteam van Holtingerhof verleent zorgtaken in de aanleunwoningen van Holtingerhof en bij de mensen thuis in de omliggende wijk. Wat kenmerkend hiervoor is is dat je zelfstandig werkt en de teams de eigen regie in handen hebben. Bij het wijkteam werk je alleen dag- en avonddiensten. Je trapt af in het team met 3 routes en drinkt gezamenlijk koffie met je collega's van de intramurale teams.

Jij bent de ideale kandidaat

Wij houden van een positieve instelling! Omdat we geloven dat je met deze instelling de problemen die je tegenkomt aan kunt gaan als een uitdaging. Je werkt graag in een team omdat je gelooft dat je samen meer bereikt dan alleen. Je draagt graag verantwoordelijkheid en toont eigenaarschap. Dit mag je uiteraard ook van je werkgever verwachten. Herken jij je in dit profiel en in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen? Kom dan bij ons aan de slag als verzorgende IG (niveau 3).

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.135,43 en maximaal € 2.937,68 bruto fulltime per maand (CAO VVT FWG 35)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Natascha Kruizinga, hoofd Holtingerhof, bereikbaar via telefoonnummer 06 10 72 59 55 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 088 129 56 56.

Het sollicitatiegesprek wordt direct ingepland!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.