Verzorgende IG, afdeling somatiek Tonckenshuys

Heb jij hart voor onze clienten en bewoners? En wil jij een onmisbare bijdrage leveren aan het wonen en welzijn van onze bewoners? Dan zijn wij voor locatie Tonckenshuys op zoek naar jou! 

De functie

Ouderen die in Tonckenshuys wonen, leven bij ons hun eigen leven. Dat deden ze immers ook vóórdat zij bij ons kwamen wonen. Dus waarom zou dat veranderen op het moment dat ze zorg nodig hebben. Als verzorgende lever je daaraan een onmisbare bijdrage. Want jij gaat zorgen voor het wonen en welzijn van onze bewoners. De wens en de beleving van de bewoner staat daarbij centraal, zij hebben de regie. Je staat in nauw contact met naasten en het behandelteam. En natuurlijk lever je een bijdrage aan de kwaliteitszorg op het verzorgende domein.

Het team

Het Tonckenshuys is een modern woonwijkcentrum dat letterlijk en figuurlijk midden in het dorp Zuidwolde staat, nabij het prachtig groene Faliebos. In dit eigentijdse woonwijkcentrum gaan wonen, zorg, recreatie en sociale contacten naadloos in elkaar over. Zo blijven de bewoners midden in de samenleving staan en omgekeerd is Tonckenshuys onderdeel van het dorpsleven. Binnen de locatie kom je te werken op de afdeling somatiek. Het team bestaat uit ongeveer 18 medewerkers. Dit zijn zorgassistenten, verzorgenden en verpleegkundigen. Daarnaast werk je nauw samen met het Sociaal Cultureel Team en de medewerkers facilitair en restaurant. Je werkt diensten voor geheel Tonckenshuys.

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste verzorgende die in het bezit is van een diploma niveau 3. Verder kun je goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Ben je daarnaast ook flexibel, toon je initiatief en ben je communicatief vaardig? En vind jij het belangrijk dat kwaliteit voorop staat en wil je graag aan de slag binnen een team waar veel te leren valt? Aarzel dan niet en solliciteer op deze functie!

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.135,43 en maximaal € 2.937,68 bruto fulltime per maand. (CAO VVT FWG 35)
  • Vakantietoeslag (8,33%)            
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)        
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren       
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team        
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!

Nieuwsgierig geworden? 

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 17 augustus 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Guido Slot, locatiehoofd Tockenshuys op 06 55 17 87 33. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 25 augustus 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda! Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.