Verpleegkundigen voor de ziekenhuizen

Wat ga je doen

Als verpleegkundige word je geplaatst op verschillende klinische afdelingen voor zowel snijdende als beschouwende specialismen, dit in overleg. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van verpleegkundige zorg aan patiënten. Je moet gemakkelijk kunnen schakelen in zowel werktempo als in verschillende handelingen en je moet goed prioriteiten kunnen stellen. Je werkt volgens de protocollen en procedures van de afdeling. Begeleiding van de patiënt en zijn/haar naasten is een essentieel onderdeel van je werk. Daarnaast doe je actief en enthousiast mee in afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen. In het ziekenhuis houd je je bezig met de totale verpleegkundige zorg.

Waar ga je werken 
Binnen Treant zijn wij op zoek naar verpleegkundigen, die (via het Intern UitzendBureau) willen werken in de ziekenhuiszorg. Je wordt ingezet op verschillende afdelingen en ziekenhuislocaties, wat maakt dat je werkomgeving heel dynamisch is.

Via het Intern UitzendBureau (IUB) zijn er mogelijkheden om door te stromen (via een interne vacature) naar de verpleegafdeling van jouw voorkeur.

Lees hier het verhaal van Harriet, Annet en Alexandra. Zij kozen alle drie voor flexibel werken bij Treant: een prachtige, veelzijdige baan met veel vrijheid.

Wie zoeken wij
Wij zoeken (meerdere) verpleegkundigen in hart en nieren, met passie voor onze patiënt. Professionals die affiniteit hebben met de doelgroep en die problemen niet uit de weg gaan. Uiteraard gaan wij ervan uit dat je minimaal in het bezit bent van het mbo diploma Verpleegkunde (niveau 4) en geregistreerd bent volgens de Wet BIG.
Je bent inzetbaar voor alle voorkomende diensten. Je bent leergierig en schroomt niet om feedback te geven en te vragen. Ook beschik je over voldoende zelfkennis en kun je aangeven waar je goed in bent en waar je je kennis en vaardigheden juist wilt uitbreiden.

Wat bieden wij
Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 45, minimaal € 2.319,- en maximaal € 3.322,- bruto (fulltime) per maand.

Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?
Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met maandag 31 januari 2022 via de knop 'Solliciteren'.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem gerust contact op met de 
coördinatoren van het Intern Uitzendbureau, 
Janet Kelder te bereiken via telefoonnummer 06 20 35 28 42, of met Maaike Stokkink, te bereiken via telefoonnummer 06 15 54 73 56.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken worden in overleg met jou gepland. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.