Verpleegkundige, locatie Valkenhof, Emmen

Het is hard werken, alleen de glimlach op het gezicht van de bewoners geeft jou een warm gevoel!

De functie

Ouderen die wonen in een van onze 17 locaties voor wonen en zorg leven bij ons hun eigen leven. Dat deden ze immers ook vóór dat zij bij Treant kwamen wonen. Dus waarom zou dat veranderen op het moment dat ze zorg nodig hebben? Als verpleegkundige bij Treant Zorggroep lever je een onmisbare bijdrage aan het wonen en welzijn van onze bewoners. Je stelt samen met hen persoonlijke zorgleefplannen op en coördineert de zorg. De wens en de beleving van de bewoner of cliënt staat daarbij centraal. Zij hebben de regie. Je staat in nauw contact met naasten en het behandelteam. Natuurlijk lever je een bijdrage aan de kwaliteitszorg op het verpleegkundig domein.

Het team

Woonwijkcentrum Valkenhof ligt in het winkelcentrum van de wijk Rietlanden in Emmen, een levendige moderne woonwijk met veel water en groen. Vanuit Valkenhof worden diverse vormen van zorg- en dienstverlening aangeboden. Het huis heeft verzorgingshuisplaatsen, verpleeghuisplaatsen en plaatsen voor kortdurende opname, bijvoorbeeld na ziekenhuisopname. Ook buurtbewoners kunnen gebruik maken van de diverse voorzieningen die door Valkenhof worden geboden (neem een kijkje op de Facebookpagina van Valkenhof).

Jij bent de ideale kandidaat

Je hebt een positieve instelling, werkt oplossingsgericht en je bent een energieke, betrokken en gediplomeerd (BIG geregistreerd) verpleegkundige. Je kunt goed zelfstandig én in teamverband werken waarbij je stevig in je schoenen staat. Wij staan voor het leveren van de beste zorg en daarom kan jij jezelf herkennen in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. Herken jij jezelf hier ook in? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.422,65 en maximaal € 3.471,49 bruto fulltime per maand (CAO VVT FWG 45)
  • Vakantietoeslag (8%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 31 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Natascha Kruizinga, Locatiehoofd Holtingerhof en Valkenhof, bereikbaar via telefoonnummer 06 10 72 59 55. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, senior recruiter, bereikbaar via, telefoonnummer 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken worden direct ingepland!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.