Verpleegkundige KIZ, Refaja

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Met een luisterend oor en een oprecht hart voor onze cliënten? Dan is Treant Zorgroep op zoek naar jou! Direct een vaste aanstelling! Solliciteer daarom vandaag nog!

Wat ga je doen

Ouderen die wonen in één van onze 17 locaties voor wonen en zorg leven bij ons hun eigen leven. Dat deden ze immers ook vóór dat zij bij Treant kwamen wonen. Dus waarom zou dat veranderen op het moment dat ze zorg nodig hebben? Als verpleegkundige bij Treant Zorggroep lever je daaraan een onmisbare bijdrage. Daarom zoeken wij een verpleegkundige die graag wil werken op de afdeling Kortdurende Intensieve Zorg. Deze afdeling laat perfect zien waar de meerwaarde van Treant zit: een unieke combinatie van ziekenhuiszorg en ouderenzorg op deze schaal in het Noorden. Als verpleegkundige stel je samen met de bewoner een persoonlijk revalidatieplan op en coördineer je de zorg. De wens en de beleving van de bewoner of cliënt staat daarbij centraal. Zij hebben de regie. Je staat in nauw contact met naasten en het behandelteam. Natuurlijk lever je een bijdrage aan de kwaliteitszorg op het verpleegkundig domein.

Waar ga je werken

Op de afdeling Kortdurende Intensieve Zorg, gevestigd op locatie Refaja Stadskanaal werken we nauw samen met onze collega’s van het revalidatieteam in De Horst in Emmen (ook een Treant-locatie). Op de afdeling Kortdurende Intensieve Zorg verblijven mensen die kortdurende zorg nodig hebben, bijvoorbeeld ter overbrugging of in geval van revalidatie. Zij kunnen bij ons voor een korte periode revalideren en worden daarna doorverwezen naar huis of naar een andere zorginstelling. Je gaat werken in een enthousiast team waarin volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Bijvoorbeeld door scholing te volgen en je te specialiseren.

Wie zoeken wij

Ben jij een zelfstandig werkend verpleegkundige en heb jij een luisterend oor? En is hulpvaardig zijn voor jou vanzelfsprekend? Kom dan als verpleegkundige (niveau 4) bij ons werken. Je bent enthousiast, betrokken en natuurlijk gediplomeerd en BIG geregistreerd. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en draagt onze cliënten oprecht een warm hart toe. Je bent bereidt om alle diensten te werken. Je bent in staat om vernieuwend te denken en ziet daar uitdaging in. Je raakt niet in paniek bij verandering, maar zoekt naar oplossingen.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Wij bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 45, minimaal € 2.319,- en maximaal € 3.322,- bruto fulltime per maand. 

Daarnaast ontvang je bij Treant 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 29 augustus 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Karin de Vries, regieverpleegkundige i.o. 06 20171751 of Rika van Klinken, Geriatrische Revalidatiezorg Refaja, telefoon 06 29 55 88 01. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.


Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerker of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.
 

Veiligheid staat bij ons voorop

Omdat we verspreiding van het Coronavirus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen.

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en  patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.