Verpleegkundige interne geneeskunde en nefrologie

Wat ga je doen

Je verpleegt, bewaakt en begeleidt patiënten en coördineert de verpleegkundige zorg waarbij je toeziet op de continuïteit. Je bent in staat snel te schakelen in werktempo, in verschillende handelingen en in prioriteiten conform de protocollen en procedures van de afdeling. Je hebt professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan, je bent leergierig en gaat problemen niet uit de weg.

Waar ga je werken

Binnen Treant Zorggroep bundelen we de kracht van de drie ziekenhuislocaties en 17 centra voor verpleeg- en ouderenzorg. De klinische zorg vindt plaats op ziekenhuislocatie Scheper, afdeling Oost 34. Dit is waar jij aan de slag gaat. Onze afdeling bestaat uit de specialismen interne geneeskunde/nefrologie. Waar jij gaat werken liggen (complexe) patiënten met algemene interne problematiek en nierziekten. We hebben 19 interne bedden. Wij willen niet alleen de beste, maar ook de meest patiëntvriendelijke zorg leveren.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een verpleegkundige in hart en nieren met in het bijzonder, oog voor de interne patiënt. Natuurlijk ben jij BIG-geregistreerd. Je bent in het bezit van een mbo of hbo verpleegkundige diploma. Het hebben van ziekenhuiservaring is een pré. 

Je kunt zelfstandig werken maar jij bent ook zeker een teamplayer, daarbij neem jij initiatieven en beschik jij over communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en humor. Je bent actief ten aanzien van kenniswerving op het vakgebied en je eigen ontwikkeling. Daarnaast ben je flexibel en bereid de voorkomende diensten te werken. Je herkent je in onze kernwaarden: betrokken, duidelijk en ondernemend en beschikt over de competenties klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens 
FWG 45, minimaal € 2.319,- en maximaal € 3.322,- bruto fulltime per maand. Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met donderdag 23 september 2021 via de URL onder het kopje 'meer informatie'. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Hilda Kampen - Wessels, hoofd Kliniek interne/nefrologie (E), telefoon 06 25 23 01 56. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56. De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 29 september 2021, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.