Verpleegkundige Holdert Emmen

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige in hart en nieren en heb je affiniteit met ouderenzorg? Kom dan ons team versterken bij Holdert in Emmen!

De functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige in hart en nieren, voor de locatie Holdert. Samen met de bewoner en zijn of haar naasten maak je een zorgleefplan. Een plan waarin precies staat uitgewerkt op welke zorg hij of zij kan rekenen. De bewoner staat daarin zelf centraal. Ondanks dat ze niet helemaal zelfstandig kunnen zijn, houden zij zelf de regie over hun leven en de zorg die ze van ons nodig hebben. Je stemt de zorg af met familie, huisarts en je collega's. Want dat is, naast de directe zorgverlening, een belangrijk onderdeel van je werk. 

Het team

Woonwijkcentrum Holdert ligt in het centrum van Emmen. Het is een levendige woonomgeving met veel voorzieningen. Het huis beschikt over verzorgingshuisplaatsen, verpleeghuisplaatsen en plaatsen voor kortdurende opname voor mensen die bijvoorbeeld moeten herstellen na ziekenhuisopname. Ook buurtbewoners en bezoekers van Wildlands Adventure Zoo maken regelmatig gebruik van de diverse voorzieningen die vanuit Holdert worden aangeboden. Het team kenmerkt zich door jong, dynamisch en vooruitstrevend te zijn.

Jij bent de ideale kandidaat

Jij hebt een positieve instelling én werkt oplossingsgericht. Je bent enthousiast, betrokken en uiteraard gediplomeerd en BIG geregistreerd. Je neemt graag verantwoordelijkheid en draagt onze bewoners een warm hart toe. Je bent flexibel inzetbaar (dag-, avond-, weekend- en nachtdiensten) net als jouw collega's. Je houdt juist van die variatie in je week. En je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. Herken jij je in dit profiel? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.573,- en maximaal € 3.471,- bruto fulltime per maand. (CAO VVT FWG 45)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 31 oktober 2022, via deze link. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Saskia Schnoing, locatiehoofd Holdert, telefoonnummer: 06 51 41 91 94. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer: 088 129 56 56.

Het sollicitatiegesprek wordt in overleg met jou gepland. Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.