Verpleegkundige GRZ, De Horst

Wil jij werken als verpleegkundige Geriatrische Revalidatiezorg? Kom dan ons team versterken en solliciteer nu! 

Wat ga je doen

We worden allemaal steeds ouder. Gelukkig kunnen veel ouderen in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Maar soms kan dat ook niet. Omdat ze hulp nodig hebben. Jouw hulp. Want op locatie De Horst GRZ en kortverblijf van Treant Zorggroep zoeken we verpleegkundigen, die graag willen werken op de afdeling Geriatrische Revalidatie en Herstelzorg. Dit betreft afdelingen die perfect laten zien waar de meerwaarde van Treant zit: een unieke combinatie van ziekenhuiszorg en ouderenzorg op deze schaal in het Noorden. Je verleent zorg op basis van het individuele revalidatieplan van onze cliënten. Je signaleert veranderingen en ongemakken bij de cliënt en onderneemt waar nodig actie. Ook voer je bijbehorende administratieve taken uit. De afdeling is gericht op kortdurende zorg, bijvoorbeeld in het geval van overbrugging en revalidatie. Daarnaast draai je mee in de verpleegkundige dienst van de locatie. 

Waar ga je werken

Op de afdeling Revalidatie en Herstelzorg in De Horst bieden we revalidatiezorg en kortdurend verblijf. Er verblijven mensen die kortdurende zorg nodig hebben en die komen revalideren. Ook komen er cliënten ter voor observatie en diagnostiek, waarbij de cliënt daarna naar een andere zorginstelling gaat. Zij kunnen bij ons voor een korte periode revalideren en worden daarna doorverwezen naar huis of naar een andere zorginstelling. Je gaat werken in enthousiaste teams, waarin volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Bijvoorbeeld door scholing te volgen en je te specialiseren.

Wie zoeken wij

Je hebt kennis van onze doelgroep, in het bezit van een diploma niveau 4 en bent BIG geregistreerd. Je bent een ervaren verpleegkundige, kunt goed zelfstandig én in teamverband werken en kunt goed overzicht houden. Verder toon je initiatief, ben je communicatief vaardig en ga je betrouwbaar om met de gegevens van cliënten. Daarnaast heb je ervaring met multidisciplinair werken, ben je bijzonder geïnteresseerd in dubbelzorg en onbegrepen gedrag en kun je werken volgens een revalidatieplan. 

Binnen het team kun jij je coachend opstellen, waarbij je goed luistert en feedback kunt geven en ontvangen. Je bent flexibel ingesteld en bent bereid alles te doen voor de goede zorg aan de bewoners. Digitalisering zie jij als een uitdaging en als een onmisbaar element in de zorgverlening die wij bieden. Wij staan voor het leveren van beste zorg. Herken jij jezelf hier ook in? 

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Wij bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 45, minimaal € 2.493,- en maximaal € 3.362,- bruto fulltime per maand. 

Daarnaast ontvang je bij Treant 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 18 oktober 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Rika van Klinken, locatiehoofd De Horst, telefoonnummer: 06 29 55 88 01. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 27 oktober 2021, dus noteer deze datum alvast in je agenda! 

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerker of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop

Omdat we verspreiding van het Coronavirus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen.

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en  patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.