Verpleegkundige en/of verzorgende IG Olden Kinholt Hoogeveen

De functie

Ouderen die wonen in één van onze 17 locaties voor wonen en zorg leven bij ons hun eigen leven. Dat deden ze immers ook vóór dat zij bij Treant kwamen wonen. Dus waarom zou dat veranderen op het moment dat ze zorg nodig hebben? Als verzorgende IG of verpleegkundige bij Treant lever je daaraan een onmisbare bijdrage. Want je gaat zorgen voor het wonen en welzijn van onze cliënten/bewoners waarmee je samen persoonlijke zorgleefplannen opstelt en deze zorg coördineert. Uiteraard staat daarbij de wens en de beleving van de bewoner of cliënt centraal, zij hebben immers de regie. Als verpleegkundige ga je daarnaast een team coachen en begeleiden en heb je ook ondersteunende taken ten behoeve van het verhogen van de kwaliteitszorg in het verpleegkundig domein.

Het team

Binnen het woonzorgcentrum Olden Kinholt wordt goede zorg verleend in een warme huiselijke sfeer, dit op wandelafstand van het centrum van Hoogeveen. Het is een plek waar mensen zich snel thuis voelen, zowel in het woonzorgcentrum als in de wijk. Olden Kinholt verleent verschillende vormen van zorg: somatisch, psychogeriatrisch, intramuraal en extramuraal in ZP of VPT waarbij we voor iedere zorgvraag een passend antwoord creëren. Dat doen we door samen met de cliënt en diens familie, mantelzorgers en andere zorgverleners actief naar zorgmogelijkheden te zoeken, met behoud van eigenheid. Samen de juiste zorg realiseren, daar draait het om! Jij gaat werken in team 'Tussen' waar zo'n 15 medewerkers werken en waar somatische bewoners verblijven. Het team draagt hier zorg voor het reilen en zeilen van de afdeling en levert de best mogelijke zorg voor onze bewonersgroep. Wil je meer weten over Olden Kinholt? Klik dan hier of bekijk onze facebookpagina

Jij bent de ideale kandidaat

Jij hebt een positieve instelling én werkt oplossingsgericht. Je bent enthousiast, betrokken en uiteraard gediplomeerd en BIG geregistreerd. Mocht je nog bezig zijn met je opleiding en voldoe je binnenkort aan onze eisen, dan zoeken we jou ook! Verder kun je goed zelfstandig werken, ook in teamverband en ben je flexibel ingesteld en bereid de diverse diensten binnen de locatie optimaal te verrichten. Je bent een collega met humor die meebeweegt en meedenkt met onze bewoners en hun familie. Ook kun je je herkennen in de kernwaarden van Treant: Toegewijd, Innovatief en Samen. Als je alles met een 'ja' kunt beantwoorden, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (uren in overleg)
  • Een salaris van minimaal € 2.135,43 en maximaal € 2.937,68 bruto fulltime per maand (CAO VVT FWG 35)
  • Een salaris van minimaal € 2.422,65 en maximaal € 3.471,49 bruto fulltime per maand (CAO VVT FWG 45)
  • Vakantietoeslag (8%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 27 november 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met 
Jeanette Berkenbosch - Bastiaans, locatiehoofd Olden Kinholt, via telefoonnummer 06 22 81 26 68Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique Mostert, recruiter, via telefoonnummer 06 57 20 64 93.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 28 november 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.