Verpleegkundige, de Horst (afdeling de Runde)

Ben jij de verpleegkundige met hart voor de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer en kom ons team versterken.

De functie

Je levert de zorg aan veelal de jongere bewoners binnen locatie de Horst op afdeling de Runde. Op deze afdeling leven onze bewoners hun eigen leven, wat ze immers ook deden vóórdat zij bij Treant kwamen wonen. Als mbo verpleegkundige niveau 4 ga jij een bijdrage leveren aan het wonen en welzijn van onze bewoners. Door het dagelijks uitvoeren van de ADL en het zelfstandig verrichten van risicovolle en voorbehouden handelingen. Verder zijn we samen verantwoordelijk voor het op- en bijstellen van het zorgleefplan/behandelplan. Op afdeling de Runde is het erg belangrijk dat de wens en de beleving van de bewoner daarbij centraal staat; zij hebben de regie. Je onderhoud een nauw contact met de naasten en werk je multidisciplinair. Je werkt actief mee aan locatie- en vakinhoudelijke ontwikkelingen.

Het team

Je gaat aan de slag binnen verpleeghuis De Horst en zal werkzaam zijn op afdeling de Runde dit is één van de woonafdelingen die gevestigd is in deze locatie. Op de runde wonen mensen met intensieve zorg door chronische ziekte(NAH). Als verpleeghuis bieden wij een prettige, veilige en zijn wij gastvrij huis in een groene omgeving.

Jij bent de ideale kandidaat

Een verpleegkundige met oprecht hart voor de zorg. Ben jij iemand die niets uit de weg gaat staat voor wat je zegt. En opkomt voor de belangen van onze bewoners. Je bent flexibel en inzetbaar voor alle voorkomende diensten op alle dagen. Beschik je over voldoende zelfkennis en kun je aangeven waar je goed in bent. Leergierig of waar jij je kennis en vaardigheden juist wilt uitbreiden. Schroom je niet om feedback te geven en te ontvangen. Herken jij je in bovenstaande en ben je in het bezit van minimaal het mbo diploma Verpleegkunde (niveau 4) en BIG geregistreerd. Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Ons aanbod

Heb je al veel recente ervaring? Ben je er een tijdje tussenuit geweest , werk je nu bij een ander type organisatie of ben je net gediplomeerd? Dan helpen we je graag op weg . Samen met jouw toekomstige collega's zorgen we ervoor dat je zelfverzekerd en zelfstandig aan de slag kan op onze woonafdelingen.

  • We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal €2.422,65 en maximaal €3.471,49 bruto fulltime per maand. (CAO VVT FWG 45)
  • Vakantietoeslag (8%)            
  • Eindejaarsuitkering       
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren       
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team        
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 31 augustus 2022 via onze website.

Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Rianne Vink, Locatiehoofd de Horst, bereikbaar via telefoonnummer 06 15 60 48 07 OF Anouschka Buiter, Regieverpleegkundige i.o., telefoonnummer 06 21 61 69 03. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, recruiter, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken worden samen met jou ingepland.