Verpleegkundige Cardiologie (Kliniek West 38 Emmen)

De functie

In het verzorgingsgebied van Treant rekenen duizenden mensen dagelijks op de beste zorg dichtbij huis. In onze regio wonen relatief veel mensen met hart- en vaatziekten en zij rekenen op jouw zorg. Als verpleegkundige op de afdeling cardiologie coördineer je samen met collega’s het zorgproces rondom de patiënt, schakel je daarbij (in overleg) andere disciplines in en bewaak je de continuïteit van het zorgproces. Je werkt volgens vastgestelde richtlijnen en protocollen en kan daarvan afwijken als de situatie daarom vraagt. Daarnaast bied je psychosociale zorg en begeleiding aan patiënten en hun naasten.

Het team

Je gaat werken op de afdeling cardiologie. Wij zijn actief en geloven in het ontwikkelen van ons specialisme. De cardiologie heeft een bovenregionale functie op het gebied van interventiecardiologie en ICD-implantaties. Er is een nauwe samenwerking met de collega’s op de EHH/CCU en andere Treant-locaties (én daarbuiten). Daarbij zijn de bedden op de verpleegafdeling voorzien van moderne telemetriebewaking en onze cardiologen zijn koploper als het gaat om dotteren in onze regio! Er is een modern uitgeruste hartfunctieafdeling met digitaal echonetwerk. Hartrevalidatie is goed ontwikkeld en er is een hartfalenpoli met een voorloperfunctie op het gebied van telemonitoring.

Jij bent de ideale kandidaat

Jij bent een flexibele verpleegkundige met aantoonbare affiniteit voor de cardiologische patiënt. Je bent lekker zelfstandig, maar werkt ook graag samen. Daarnaast ben je organisatorisch sterk en weet je goed het overzicht te behouden tijdens hectische situaties. Je hebt een proactieve houding, je bent tactisch en communicatief vaardig en je levert actief een bijdrage aan verbeteringen en/of vernieuwingen. Je hebt je diploma verpleegkundige MBO-niveau 4/HBO-niveau 6 op zak en je bent vanzelfsprekend BIG-geregistreerd. Herken je je ook in de kernwaarden van Treant: Toegewijd, Innovatief en Samen, dan ziet het team van de afdeling cardiologie graag je motivatie tegemoet! 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.554,- en maximaal € 3.468,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 45)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 10 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op me
Ad Jongeling, hoofd, via telefoonnummer 0591 69 17 98 (maandag t/m donderdag)
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique Mostert, recruiter, via telefoonnummer 06 57 20 64 93.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 14 december 2022 (ochtend/begin middag) dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.