Verpleegkundige Cardiologie

Op de afdeling Cardiologie zijn we vanwege uitbreiding van onze klinische capaciteit op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij de sociale en ambitieuze verpleegkundige wiens hart klopt voor de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

In het verzorgingsgebied van Treant rekenen duizenden mensen dagelijks op de beste zorg dichtbij huis. Als verpleegkundige op de afdeling Cardiologie coördineer je samen met collega’s het zorgproces rondom de patiënt, schakel je daarbij (in overleg) andere disciplines in en bewaak je de continuïteit van het zorgproces. Je werkt volgens vastgestelde richtlijnen en protocollen en kan daarvan afwijken als de situatie daarom vraagt. Daarnaast bied je psychosociale zorg en begeleiding aan patiënten en hun naasten.

Waar ga je werken

Je gaat werken op de afdeling Cardiologie. Wij zijn actief en geloven in het ontwikkelen van ons specialisme. De cardiologie heeft een bovenregionale functie op het gebied van interventiecardiologie en ICD-implantaties. Er is een nauwe samenwerking met de collega’s op de andere Treant-locaties én daarbuiten. Naast een verpleegafdeling voorzien van moderne telemetrie beschikken we over een EHH/CCU. Onze cardiologen zijn koploper als het gaat om dotteren in een plattelandsregio: op onze nieuwe interventiekamers doen we jaarlijks meer ongeveer 2500 PCI’s. Er is een modern uitgeruste hartfunctieafdeling met digitaal echonetwerk. Hartrevalidatie is goed ontwikkeld en er is een hartfalenpoli met een voorloperfunctie op het gebied van telemonitoring.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een flexibele verpleegkundige met aantoonbare affiniteit met de cardiologische patiënt. Je bent organisatorisch sterk en weet goed het overzicht weet te bewaken in hectische situaties. Daarnaast heb je een proactieve houding en lever je een bijdrage aan verbeteringen en/of vernieuwingen. Je hebt het diploma mbo-verpleegkundige niveau 4 of hbo-verpleegkunde op zak en bent natuurlijk BIG-geregistreerd.

Wat bieden wij

Een leuke functie met enthousiaste collega’s op een afdeling waar ontwikkeling centraal staat. In eerste instantie bieden we je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Als het van beide kanten klikt krijg je een vaste aanstelling bij Treant. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 45, minimaal € 2.319,- en maximaal € 3.322,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je bij Treant een extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling en hebben wij een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld leuke regelingen op gebied van sport en vrijetijd en aanbod van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 12 augustus 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ad Jongeling, hoofd, telefoon 0591 69 17 98 (maandag t/m donderdag).
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 18 augustus 2018, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.