Verpleegkundige Acute Opname Afdeling (AOA)

Verpleegkundige met minimaal een jaar ziekenhuiservaring, werk je graag samen en hou je van actie? Kom dan ons team versterken op de splinternieuwe AOA!

Wat ga je doen

Je verpleegt en begeleidt de acuut zieke patiënt en coördineert de verpleegkundige zorg, waarbij je toe ziet op de continuïteit en doorstroom van patiënten. Je bent in staat te schakelen in werktempo en in handelingen. Je stelt prioriteiten en werkt conform de protocollen en procedures van Treant zorggroep. In het belang van een maximale beschikbaarheid van bedden op de AOA, overleg je steeds met de verpleegafdelingen over snelle doorstroom van de acute patiënten en ondersteun je de interne patiëntenlogistiek. Daarnaast faciliteer je de behandelend specialisten bij het lopen van visites, het in consult vragen van andere specialisten en het (bij)sturen van het overdracht- of ontslagmoment. 

Waar ga je werken

Je gaat werken op de Acute Opname Afdeling (AOA) van ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Deze klinische verpleegafdeling ontfermt zich over de acuut zieke patiënt van verschillende specialismen. Bij de AOA zijn we gericht op snelle diagnostiek, het opstellen van een behandelplan en het starten van de behandeling met een maximale verblijfsduur van 48 uur. Met deze werkwijze zorgen we voor een verkorting van de opnameduur en wordt de capaciteit beter benut. Doordat de verpleegafdelingen nu minder belast worden met een acute patiëntenstroom, kunnen zij meer tijd en aandacht besteden aan de zorg of andere (indirect) patiëntgebonden werkzaamheden.

Wie zoeken wij

Je bent flexibel, snel inzetbaar, daadkrachtig en stressbestendig. Verder ben je oplettend, heb je analytisch vermogen en weet je ook onder hoge druk de juiste prioriteiten te stellen en de rust te bewaren. Daarbij pak jij automatisch jouw coördinerende rol en denk je oplossingsgericht. Je beschikt over een behoorlijke dosis overtuigingskracht, bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen. Je bent in staat om klinisch te redeneren en de ABCD-systematiek toe te passen en kunt snel, veilig en adequaat handelen. Je beschikt over communicatieve vaardigheden en kunt samenwerken met verschillende collega’s en disciplines. Jouw werkwijze is vanzelfsprekend ordelijk, systematisch en hygiënisch. Je bent een echte teamspeler en je bent goed in kort en bondig samenvatten in het belang van een snelle overdracht. Verder kun je je goed inleven in en communiceren met de patiënt en andere betrokkenen. 

Je hebt bij voorkeur een diploma als hbo verpleegkundige of een diploma als mbo verpleegkundige met de ambitie tot het volgen van de hbo. Het hebben van minimaal een jaar (klinische) ziekenhuiservaring is een harde eis.  Verder heb je specifieke en uitgebreide kennis van diverse specialismen en ben je bekend met de functie van de AOA in de interne logistiek en het doorstromingsbeleid. Je hebt gedetailleerde en actuele kennis van het opname-, overdracht- en ontslagproces en bent vaardig in de uitvoering.

Uiteraard ben je bevoegd en bekwaam voor het verrichten van voorbehouden en/of risicovolle handelingen zoals in de wet BIG beschreven.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Wij bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan. 
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 45, minimaal € 2.319,- en maximaal € 3.322,- bruto fulltime per maand. 
Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 
 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 4 juli 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Linda Kruize, Hoofd AOA, telefoon 06 53 11 47 73. 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 9 juli 2021, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.