Verpleegkundig specialist Cardiologie

Ligt jouw hart bij Cardiologie en ben je een enthousiaste, betrokken verpleegkundig specialist? Dan zijn wij op jou! De uren bepalen wij graag in overleg met jou! 

Wat ga je doen

Als Verpleegkundig Specialist binnen de cardiologie ben je een belangrijke schakel in de zorg voor patiënten. Je biedt gespecialiseerde verpleegkundige en medische zorg aan patiënten, bewaakt en coördineert de individuele gezondheid- en behandeltrajecten. Je neemt verpleegkundige en medische anamneses af en je verricht onderzoek. Je diagnosticeert en stelt het medisch behandelplan op. Je evalueert de behandeling en stelt daar waar nodig het medisch beleid bij. Daarbij geef je zelfstandig vorm aan het spreekuur.

Je draagt bij aan de deskundigheidsbevordering van medewerkers en bent daarbij aanspreekpunt voor aangrenzende beroepsgroepen. Verder lever je een actieve bijdrage aan innovatie en kwaliteit en participeer je in diverse commissies, werkgroepen en projectgroepen. Daarmee draag je bij aan de ontwikkeling van de functie, het vakgebied en de inhoud van de zorg. Het verder integreren van cardiologische zorg over de drie ziekenhuislocaties, met ook de 1e lijn, zal een continu proces van aandacht en inspanning vragen van alle bij de cardiologie betrokken zorgprofessionals ter bevordering van de kwaliteit van zorg.

Het accent van de werkzaamheden zal liggen op de Poliklinische Hartrevalidatie.

Waar ga je werken

Treant Zorggroep biedt cardiologische zorg op drie ziekenhuislocaties, Scheper, Bethesda en Refaja. Binnen het team verpleegkundig specialisten cardiologie werk je onderling nauw samen en ben je zelfstandig bevoegd binnen het aandachtsgebied. De werkzaamheden zijn klinisch en poliklinisch en je werkt samen met verpleegafdelingen en secretariaten. Er is een nauwe samenwerking met de andere twee locaties, met verschillende (medische) disciplines, om de zorg rondom de cardiologie patiënt optimaal te kunnen verlenen. Je bent inzetbaar op alle drie de locaties.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een Verpleegkundig Specialist, bij voorkeur met het expertisegebied Cardiologie. Je bent initiatiefrijk, zelfstandig, flexibel, kwaliteitsbewust en innovatief. Beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, goede didactische vaardigheden (motiverende gespreksvoering) en humor. Je vindt het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen op het eigen vakgebied en hebt daarin een actieve houding t.a.v. kennisverwerving.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Wij bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan. 
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 60, minimaal € 3.322,- en maximaal € 4.798,- bruto fulltime per maand. 

Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 31 december 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Monique Hoving, hoofd Cardiologie, telefoon 06 44 59 03 01. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Het sollicitatiegesprek wordt in overleg met jou gepland.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.