Verpleegkundig specialist

Wat ga je doen

Voor de polikliniek Maag Darm Leverziekten van ziekenhuis locatie Scheper in Emmen, zijn we per direct op zoek naar twee verpleegkundig specialisten MDL. Als verpleegkundig specialist word je voornamelijk poliklinisch ingezet. Je werkt nauw samen met de MDL-artsen en de verpleegkundig specialist. Je verleent hierbij specialistische verpleegkundige zorg aan patiënten met een probleem op het gebied van de MDL en bewaakt en bevordert de individuele gezondheid. Je geeft klinische voorlichting waaronder het geven van instructie, informatie, educatie en begeleiding aan patiënten en verpleegkundigen, zowel op afdelings- als op ziekenhuisniveau. Je coördineert de zorg rondom de patiënt op het gebied van de MDL en met name de patiënt met inflammatoire darmziekten en leverziekten. Je voert medische- en verpleegkundige handelingen uit binnen wettelijke bepalingen en protocollen. Je levert een actieve bijdrage aan innovatie en kwaliteit van werkzaamheden op de polikliniek en klinische afdeling en participeer je in wetenschappelijk onderzoek. De werkzaamheden vinden plaats onder supervisie van en in nauwe samenwerking met de MDL-arts.

Waar ga je werken

Je gaat werken op de poli Maag Darm Lever binnen een team van MDL artsen en verpleegkundig specialisten. Door de multidisciplinaire samenwerking en de voortdurende aandacht voor ontwikkelingen op zowel medisch als verpleegkundig gebied, werk je in een boeiende en afwisselende omgeving. Kenmerken van het team zijn prettige samenwerking, korte lijnen en laagdrempelig. Treant Zorggroep biedt MDL zorg op drie ziekenhuislocaties. De hoofd locatie is bespreekbaar.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega die beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Je bent in het bezit van het diploma hbo-V en bij voorkeur een Master Advanced Nurse Practitioner opleiding of je bent bereid deze te volgen.
  • Je bent initiatiefrijk, zelfstandig, flexibel, kwaliteitsbewust en samenwerkingsgericht.
  • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, overtuigingskracht en stimulerend vermogen.
  • Daarnaast beschik je over organisatievermogen, goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden alsmede technisch inzicht en didactische vaardigheden.
  • Je hebt een actieve opstelling t.a.v. kennisverwerking op het vakgebied en de eigen ontwikkeling.
  • Je herkent je in onze kernwaarden: betrokken, duidelijk en ondernemend. 

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao ziekenhuizen.
Inschaling voor een gediplomeerd verpleegkundig specialist vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 60, minimaal € 3.072,- en maximaal € 4.466,- bruto (fulltime) per maand. Wanneer je de opleiding tot Master Advanced Nurse Practitioner gaat volgen ontvang je een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor minimaal 32 uur per week. Je huidige inschaling blijft gehandhaafd of je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Na diplomering wordt je ingeschaald in FWG 60. We bieden een uitdagende baan binnen een ontwikkelde organisatie, waarbij er nauwe samenwerking tussen de 3 ziekenhuislocaties is. Binnen de functie bestaan ruime mogelijkheden jezelf verder te ontplooien. Daarnaast ontvang je bij Treant een extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling en hebben wij een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld leuke regelingen op gebied van sport en vrijetijd en aanbod van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met vrijdag 15 oktober via de knop 'Solliciteren'. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 25 oktober. Houd daar alvast rekening mee in je agenda! Voor inlichtingen over deze functie kunt u contact opnemen met I.Dam, verpleegkundig specialist MDL, of Ellen Beerlink, hoofd poli MDL-interne, via telefoon 088-1292929.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Recruitment, telefoon 088 1295656. 
Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Treant Zorggroep voert een actief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Als dat bij jou (nog) nodig is, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.