Transferverpleegkundige

De functie

Als transferverpleegkundige coördineer en organiseer je de zorg die een patiënt buiten het ziekenhuis nodig heeft. Hiervoor overleg je met de patiënt, diens familie en/of mantelzorgers, maar ook met diverse professionals binnen en buiten de organisatie. Geen dag is daarbij hetzelfde! Dus hou je van regelen, organiseren en plannen? Dan is dit wellicht dé baan voor jou.

Het team

Je bent inzetbaar op de drie ziekenhuislocaties, maar je werkt voornamelijk op ons transferbureau, op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Sinds Corona wordt er ook (deels) thuisgewerkt. Ons team bestaat uit 14 transferverpleegkundigen.

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste, BIG-geregistreerde verpleegkundige met minimaal twee jaar ziekenhuiservaring. Daarnaast beschik je over het diploma post HBO leergang ‘transferverpleegkundige’ of ben je bereid om deze leergang te volgen. Je hebt verfrissende ideeën, uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je werkt zelfstandig, maar bent ook gericht op samenwerking. Jouw uitdaging is om de juiste zorg te organiseren voor een zeer gevarieerde groep patiënten. Daarbij ben je niet bang om beslissingen te nemen en knopen door te hakken. Verder ben je goed op de hoogte van wat er in de regio en het werkveld gebeurt. Actuele ontwikkelingen binnen wet- en regelgeving zijn voor jou dan ook geen verrassing. Je bent digitaal vaardig en zorgt ervoor dat je regelmatig scholing volgt en vakliteratuur leest.

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een veelzijdige, dynamische en uitdagende functie binnen een leuk team, waarbij je als transferverpleegkundige vooralsnog dagdiensten draait van maandag t/m vrijdag
  • Een salaris van minimaal € 2.526,- en maximaal € 3.774,-  bruto fulltime per maand (CAO Ziekenhuizen, FWG 50)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden? - solliciteer direct of bel voor meer informatie

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 16 januari 2022. 
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ineke den Otter, hoofd Transferbureau, telefoonnummer: 06 82 45 65 85. 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 24 januari 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.