Technisch Oogheelkundig Assistent

Ben jij op zoek naar een uitdaging waarin er een mooie balans is tussen zorg en techniek? Kom dan bij ons werken als Technisch Oogheelkundig Assistent? 

De functie

Je ondersteunt de oogartsen bij het spreekuur. Je voert zelfstandig alle aanvullende onderzoeken uit zoals: gezichtsveldonderzoek, oculometrie, digitale fluorescentie, fundusfotografie en onderzoek met behulp van OCT. Je begeleidt en informeert patiënten over het onderzoek en de behandelingen. Tenslotte zorg je voor goede verslaglegging en administreer je dit in het elektronisch patiëntendossier.

Het team

Je gaat werken in een dynamische en goed geoutilleerde praktijk, in een plezierige werkomgeving met enthousiaste en vooruitstrevende collega's. Er wordt intensief samengewerkt met verschillende gespecialiseerde paramedici (TOA, optometrist, orthopstist en physician assistent) en oogartsen. De sfeer op de werkvloer is prettig: korte lijnen en altijd ruimte voor humor. Je werkt voornamelijk op de locaties Refaja in Stadskanaal en locatie Scheper in Emmen.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een gemotiveerde technisch oogheelkundig assistent, communicatief vaardig en prettig in de omgang. Je beschikt over over een flexibele instelling en kun je naast het zelfstandig werken ook uitstekend in teamverband functioneren. Je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatie en Samen.

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.134,- en maximaal € 3.160,- bruto fulltime per maand. (CAO ziekenhuizen FWG 40)
  • Vakantietoeslag (8,33%)            
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)        
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren       
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 23 oktober 2022
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met 
Berry van der Veen, hoofd poli Oogheelkunde, bereikbaar via telefoonnummer 06 53 96 37 50. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk ingepland.