Technisch medewerker ziekenhuizen

De functie

Als technisch medewerker algemeen onderhoud zorg je voor de instandhouding en het veilig functioneren van apparatuur en installaties zodat we de meest veilige en doelmatige zorg kunnen bieden. Jij draagt hieraan bij door het uitvoeren en inplannen van periodiek onderhoud volgens vastgestelde normen en richtlijnen, het zelfstandig oplossen van storingen en het geven van inhoudelijke ondersteuning bij gevaarmeldingen, incidenten en calamiteiten met apparatuur en installaties. Verder neem je deel aan projectgroepen voor aanschaf van apparatuur en installaties, in voorkomende gevallen controleer je werk uitgevoerd door derden en los je technische storingen op in bereikbaarheidsdiensten. Kortom een veelzijdige en zelfstandige functie.

Het team

Binnen Treant is je hoofdstandplaats Emmen en ben je ook inzetbaar op de andere locaties. Je gaat werken bij de afdeling Techniek. Deze valt onder het Facilitair bedrijf en het bestaat uit de onderdelen: Algemene Techniek en Medische Techniek. De afdeling heeft als doel om (medische) installaties, (medische) apparatuur, gebouwen en terreinen zo optimaal en veilig mogelijk te laten functioneren. Als Algemeen Onderhoud Technicus ben je werkzaam binnen het onderdeel algemene techniek in een leuk team van 12 medewerkers. Je maakt onderdeel uit van bereikbaarheidsdiensten die 24/7 ondersteuning biedt op (medische) apparatuur, (medische) installaties, gebouwen en terreinen en dient daardoor binnen 30 minuten in het ziekenhuis van je hoofdstandplaats te kunnen zijn.

Jij bent de ideale kandidaat

Je beschikt over een MBO diploma (niveau 4) op het gebied van (werktuigbouwkundige/installatie)techniek. Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare werkomgeving en verder ben je dienstverlenend, servicegericht en hebt een proactieve houding. Kennis en ervaring met het werken volgens de LEAN systematiek is een pré en wij zien onze kernwaarden toegewijd, innovatief en samen graag terug in je gedrag!

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.134 en maximaal € 3.160  bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 40)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 28 september 2022. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Erik Nijland, Teamleider Algemene- en Medische Techniek, telefoon 06 15522220. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 6 oktober 2022Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.