Technisch Applicatiebeheerder ICT

De functie

In deze functie houd je je primair bezig met het technisch beheer van diverse applicaties in de zorg. Het is een veelzijdige functie waarbij je deels als DBA'er aan het werk kunt (we werken met Oracle en SQL databases) en ook het installeren van patches en het dichten van securitylekken hoort bij het werk van de technisch applicatiebeheerder (zowel Windows als Linux). De technisch applicatiebeheerder zorgt voor de bouw en het onderhoud van koppelingen, veelal HL7, die gebouwd zijn in Cloverleaf. Ook werk je mee in ICT projecten, lost (ver)storingen op en probeert de oorzaak te achterhalen. Essentieel de komende jaren is het op orde krijgen van het patchmanagement van onze middleware.

In deze functie heb je regelmatig contact met onze eindgebruikers en de directe collega’s van de ICT-afdeling. Voor ondersteuning buiten kantooruren hebben we een roulerend schema voor consignatiediensten. Door je werk goed uit te voeren, zorg je ervoor dat de medewerkers in onze ziekenhuizen en Care-locaties hun werkzaamheden via een goed werkend systeem kunnen uitvoeren. Kortom: een functie die essentieel is voor de ondersteuning in de zorg.

Het team

Treant is een regio omvattende zorgorganisatie bestaande uit 3 ziekenlocaties (Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal) en 17 zorginstellingen.
De ICT afdeling is de ondersteunende stafdienst die de ICT-dienstverlening verzorgt voor zowel Treant als het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. De ambitie van beide zorggroepen maakt dat de ondersteunende ICT-dienst volop in beweging is. We kennen binnen ICT een hands-on mentaliteit en we dragen met 90 collega's gezamenlijk de zorg voor een moderne omgeving waarin medewerkers kunnen werken in een state of the art ICT-omgeving.

De teams zijn te verdelen in Support, Infrastructuur Architectuur en Security, Applicatiemanagement en Projectmanagement en Advies waarbij Technisch Applicatiebeheer onderdeel uitmaakt van het team Applicatiemanagement. Het team bestaat momenteel uit 25 medewerkers waarvan 5 technisch applicatiebeheerders. Door uitbreiding van taken en het vertrek van een collega zoeken we uitbreiding in dit team.

Jij bent de ideale kandidaat

Jij hebt een (bijna) afgeronde HBO ICT-opleiding aangevuld met kennis van Oracle of SQL. Je beschikt over technisch inzicht m.b.t. applicaties en informatiestromen en je hebt ervaring met het bouwen van koppelingen. Je hebt bij voorkeur kennis van ISM/ITIL, BISL en Windowsservers en/of Linuxservers. Vanzelfsprekend heb je ervaring met Technisch Applicatiebeheer of je wilt je dit graag eigen maken. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, je hebt een goed inlevingsvermogen en tevens heb je een dienstverlenende instelling, goed analytisch vermogen waarbij je ook processen doorziet en goed onderscheid kunt maken tussen hoofd- en bijzaken. Ben je verder stressbestendig, kun je goed organiseren en herken je je in de kernwaarden van Treant: Toegewijd, Innovatief en Samen, dan zoeken we jou! Mocht je toch niet voldoen aan alle kwalificaties en heb je wel voldoende technische bagage? Kun je dit goed gemotiveerd onderbouwen, dan zijn we graag bereid om te investeren in je kennis! 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.759,- en maximaal € 3.922,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 50)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 14 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met André de Haan, hoofd ICT Projecten/ICT Applicatiemanagement, via telefoonnummer 06 36 11 07 49. 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique Mostert, recruiter, via telefoonnummer 06 57 20 64 93.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdagmiddag 21 december 2022, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.