Specialist Ouderengeneeskunde

Wat ga je doen

“Wat maakt ons team anders dan andere teams?” Onze afdeling biedt veel variatie die het vak van specialist ouderengeneeskunde wat het zeer boeiend maakt! We krijgen te maken met multidisciplinaire specialistische zorg op de GRZ, PG, somatiek, werken samen met 1ste en 2de lijns collega’s en superviseren van PA's, basisartsen en AIOS-en. Je gaat alle voorkomende werkzaamheden als specialist ouderengeneeskunde verrichten, op een deel van onze maar liefst 17 care-locaties. Als specialist ouderengeneeskunde heb je de regie bij de multidisciplinaire behandeling. Samen met de cliënt bepaal jij het plan van aanpak. 

Onze vakgroep is bijzonder vanwege de ondersteuning van doktersassistentes. De doktersassistentes verrichten de kleine behandelingen en voeren triage uit tijdens kantoortijden. Bijzonder! Want dat was nieuw voor onze specialist ouderengeneeskunde Elsje Smit. Elsje verhuisde van Almere naar Aalden. Benieuwd naar haar ervaring? Klik dan hier

Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag in Emmen en Hoogeveen. Emmen en Hoogeveen? Dat ligt toch in Drenthe? Dat klopt! Emmen ligt in de prachtige omgeving Zuid-Oost Drenthe. Het dorp Emmen ligt op de Hondsrug, waar je een mix van bos, woningbouw, winkelcentra en horeca vindt. Onze gemeente staat bekend om het WILDLANDS Adventure Zoo, het Rensenpark en natuurlijk om onze voetbalclub FC Emmen. Emmen beschikt over een bosrijke omgeving met de welbekende hunebedden, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en zoveel meer.

In de regio Zuidwest Drenthe, waar het dorp Hoogeveen is te vinden, word je gegarandeerd verrast en verwelkomd door ruimte, 'hoorbare' stilte en een diepe duisternis met een ongekende sterrenpracht. In deze regio zijn maar liefst drie Nationale Parken te vinden. Een prachtige omgeving waar je heerlijk in kan op gaan! In deze regio’s zijn geen tot weinig files te vinden en staat er vaak een parkeerplek voor je klaar.

Onze afdeling Behandeling en Begeleiding, waar je komt te werken, is volop in ontwikkeling! De afdeling bestaat uit een medisch vakgroep, paramedische vakgroep en psychosociale vakgroepen. Als specialist ouderengeneeskunde werk je bij de medische vakgroep. Met andere zorgaanbieders in Drenthe werken we samen aan een plan voor de gezamenlijke aanpak van de ANW diensten.

Onze vakgroep is verspreid over drie locaties met een geriatrische revalidatieafdeling waarin we steeds meer rouleren wat zorgt voor extra dynamiek in de werkdagen. Onze werkuren zijn flexibel. Zit je een keer omhoog met je dienst? Geen probleem. We lossen het binnen het team op. Ook dat kenmerkt ons team.

Kennisoverdracht staat bij ons centraal. Jij bent de schakel en het vraagbaak beaamd Joost Lurvink, specialist ouderengeneeskunde in Transmuraal. Het interview met Joost is te vinden op pagina 20.

Wie zoeken wij

We zoeken een enthousiaste specialist ouderengeneeskunde die zin heeft in een nieuwe uitdaging! Ben je bijna of net afgestudeerd? Ook dan gaan we graag met je in gesprek!

Wij zijn in voor nieuwe initiatieven en altijd op zoek naar innovatieve samenwerkingen met partners. Klinkt dit jou goed in de oren? We zoeken een nieuwe collega die ook actief wil meedenken in nieuw te vormen zorgstructuren (zowel intern als extern). Bij voorkeur een collega met een duidelijke visie op taakherschikking en taakdelegatie voor bijvoorbeeld de interne samenwerking met basisarts, PA, VS en verpleegkundigen.

Wat bieden wij

Wij bieden jou een uitdagende en dynamische functie binnen een gevarieerde vakgroep, waarbinnen je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Een kaderopleiding behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Bij gebleken geschiktheid bieden wij jou direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 75, minimaal € 5.320,- en maximaal € 8.391,- bruto fulltime per maand. Daarnaast ontvang je bij Treant 8 % vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.  De organisatie beschikt over goede ondersteuning op het gebied van ICT. Apparatuur wordt gefaciliteerd vanuit de werkgever zodat jij als zorgprofessional helemaal in je werk kan op gaan.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 28 februari 2022 via de knop 'Solliciteren'Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Cor Prins, hoofd behandeldienst, telefoonnummer 06 11 08 25 37.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.